Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érzek szexuális vonzalmat a rendes pasik iránt?
Nem láttam a te válaszod, csak azután miután elküldtem az enyémet. Ezzel viszont szerintem nincs semmi gond. Az olyan "férfi" aki papucs teljesen más, mint az aki "jófiú" és általában a "rossz fiút" sem úgy szokták érteni ahogy te használod.
#14:
Én ezért vagyok, élek, egyedül. :)
F.
Kérdező,
Ez teljesen normális a nőknél, mondhatni, hogy "a női nem pszichológiai hibája".
Az egyetlen különbség, hogy te tudatosítottad, hogy mi áll a vonzódásod hátterében, a többi nő meg nem, de ennek ellenére mégis azt hiszik, hogy 'A Kémia varázslata' befolyásolja, hogy működik-e a dolog egy sráccal, vagy sem..
Egyetlen oka ennek a jelenségnek, hogy az evolúcó így optimalizálta a női nemet és kész... Nem egy szolga kell nektek akibe belerúghattok, hanem egy alfa pasi, akinek van saját véleménye, megvédi a nőjét, családját, barátait, kiáll véleménye mellett, magabiztos, van karaktere, nem életképtelen, mulya alak stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!