Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért a szexuális vonzalmat nézik legelsőnek?
De, akkor is hajlandó megismerni, csak nem fekszik le veled.
Akkor meg azért sírsz, hogy "barát zónába" tett.
Ha meg úgy kefél, hogy nem élvezi, mert undorodik tőled, akkor ezek szerint minden rendben! Elvégre nem szerelemre vágysz, csak használni akarod a testét. Mer' neked aaannyira hatalmas belső értékeid vannak!
Teljesen logikus.
Mindkét nemből van ilyen is, meg olyan is! Én pl; kellő ismeretség,szimpátia,vonzalom,érzelem nélkül, nem tudnék lefeküdni senkivel.
Miután ezt közlöm,érdekes módon nem is akarnak tovább beszélgetni.
"Tehát ha úgy érzik nem tudnának lefeküdni a pasival akkor nem is hajlandók megismerni."
Előbb nem megismerni kell valakit ahhoz, hogy eldöntsd, le akarnál-e feküdni vele?
A kérdésed paradox, és körülbelül a 4milliomodik provokatív kamu.
Oké, rövidítsük le a dolgot, összefoglalom neked, amit majd a gyakoris szűzkommandó ideír neked a nők lelketlen mivoltáról:
"A nők ösztönlények, csak a külső meg az egzisztencia fontos, ez van beléjük kódolva biológiailag, csak a legerősebb alfahímre buknak, aki izmos, férfias, és gazdag is, belsőre pedig bunkó, mert azt értik határozottságként. Nem partnert keresnek, hanem valakit aki eltartja őket, meg akit lehet mutogatni a barátnőknek hogy menőn néz ki."
(stb stb, meguntam, majd úgyis írnak ide ehhez hasonlókat azok, akik komolyan gondolják)
Elijah Wood szerintem kifejezetten jól néz ki. Akkor én nem vagyok nő? :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!