Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az mennyire reális, hogy 29...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mennyire reális, hogy 29 évesen egy 23 éves csajt már öregnek érzek magam mellé?

Figyelt kérdés

A nők sajnos nagyon hamar idősödnek és "elasszonyosodnak", a legtöbb 25 év körüli lánynak már nincsen élete. Kiélte magát, begyepesedett, megsavanyodott vagy megállapodott. Ezek lehetnek az okai. De a lényeg, hogy a fiatalos lendület már kihunyt belőlük és ez engem nagyon zavar.

Most van egy 23 éves csaj akivel alakul, de ugyan ezt kezdem érezni nála is. Reális, hogy még a nála is fiatalabb lányokra bukom 29 éves férfiként, akikben még ott van az életerő és a szenvedély?

2017. okt. 21. 17:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
80%
Semennyire,manapság pont a férfiak virágoznak el hamar,30 felett nincs egy épkézláb férfi...
2017. okt. 21. 18:19
 12/17 A kérdező kommentje:
Tizenegyes, ez nagyon jó vicc volt.
2017. okt. 21. 18:25
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Lehet fiatalos egy 40 éves férfi, de visszagondolva a társkeresőn tapasztaltakra, és az utcán látottakat összegezve, rengeteg 30-40-es férfit volt szerencsém látni, aki min.10 évvel öregebbnek tűnt a koránál.Viselkedésük öreges, a fényképeiken a kocsma feeling tükröződött.Egyik kezében a fél órán belül 8.szál cigi, másik kezében a korsó sör vagy 6.vodka.Az arcán ott találhatók a következmények.

Keress 20 évest, ha az ettől idősebb nő nem tetszik.Mit kell ezen problémázni?Vagy te nem kellesz az áhított nőknek ?

2017. okt. 21. 18:34
 14/17 anonim ***** válasza:
85%

Nő vagyok 28 éves,a velem egykorú férfiak már nagyon öregesek nekem,mind bőven 35 felettinek tűnik :S

Reális,nem reális, ez van.

2017. okt. 21. 18:51
 15/17 anonim ***** válasza:
68%
A koromat most direkt nem irom le, de en is ugy latom, hogy a ferfiak azok, akik rosszabb karban vannak manapsag. Negyvenes ferfiak egy jelentos resze kopasz, pocakos, totyakos, fel labbal mar a sirban. Sajnos. Ez van.
2017. okt. 21. 19:02
 16/17 Sunshinedoll ***** válasza:

Tőlem 26 évesen még mindenhol elkérik a személyit.

Volt hogy odajött hozzám egy hapsi, kérdezte hány éves vagyok. Megmondom neki "jaj, hát én azt hittem, 17-18"

Akkor mondom 30 évesen miaf-sznak próbálkozol olyanoknál, akikről azt hiszed, 18 évesek fúj????

Jó, tény van olyan 26 éves volt osztálytársam is, aki 40-nek néz ki, de szerintem ez főleg falun elterjedt ez az asszonyodás, meg addig ne beszéljünk erről, amíg a 35+ éves pasik nagy része le van robbanva.

Ha 29 évesen nem jó neked a 23 éves, akkor nem vagy normális, és csak kifogásokat keresel a ragadozói viselkedésedre.

2017. okt. 22. 10:43
 17/17 anonim ***** válasza:
lol. férfiak 30 éves koruk előtt is gányul néznek már ki többségében. te is csak azért akarod a fiatal csajt, hogy te magad is fiatalnak érezd magad, mert egyedül nem megy. :D
2017. okt. 22. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!