Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az mennyire reális, hogy 29...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mennyire reális, hogy 29 évesen egy 23 éves csajt már öregnek érzek magam mellé?

Figyelt kérdés

A nők sajnos nagyon hamar idősödnek és "elasszonyosodnak", a legtöbb 25 év körüli lánynak már nincsen élete. Kiélte magát, begyepesedett, megsavanyodott vagy megállapodott. Ezek lehetnek az okai. De a lényeg, hogy a fiatalos lendület már kihunyt belőlük és ez engem nagyon zavar.

Most van egy 23 éves csaj akivel alakul, de ugyan ezt kezdem érezni nála is. Reális, hogy még a nála is fiatalabb lányokra bukom 29 éves férfiként, akikben még ott van az életerő és a szenvedély?

2017. okt. 21. 17:13
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
7%
Teljesen reális. A volt osztálytársnőid felének már gyereke van. Ijesztő nem? 18 évesnél idősebbel nem érdemes kezdeni.
2017. okt. 21. 17:16
 2/17 anonim ***** válasza:
20%
Nem realis. A 25 evesek meg boven az utca sarkon, partykon, munkahelyen probalnak ki barkit aki megfizeti oket, fiatalos lendulettel persze.
2017. okt. 21. 17:17
 3/17 anonim ***** válasza:
36%

Reális, mert gondolom te ilyen vagy, ilyen a személyiséged.

nem igazán értettem soha, hogy ezek a dolgok miért és hogy..meg kiben és hogy, de mi 5 éve járunk, és mi simán el tudunk járni kettesben inni/bulizni. Bár mi még csak 23 évesek vagyunk.

De emellett ..jövőre házasodunk, végigcsináltunk két nagyon jó egyetemet, saját lakást vettünk, mókából és anyagiakból tőzsdézünk..

De ettől független meg szeretünk élni, úgy, ahogy te is írod.

Bár lehet azért, mert mi soha de soha nem akarunk gyereket :D

2017. okt. 21. 17:19
 4/17 anonim ***** válasza:
22%
És mi a gond? Válogass a 18 évesek között.
2017. okt. 21. 17:28
 5/17 anonim ***** válasza:
87%
Inkább te vagy öreg egy 23 éves mellé.
2017. okt. 21. 17:53
 6/17 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem érzem magamon a kort. Egy férfi az még 40 évesen is lehet fiatalos. De egy nő az nagyon hamar elvirágzik a mai világban. Van egy intenzív időszak az életében, kamasz korától 25 éves koráig, és onnantól kezdve már olyan mint egy arab akinek kendőt húztak a fejére. Pont azt az érzést sugározzák ki.

Én arra vágyok egy nőben, hogy legyen fiatalos, reménnyel teli, szenvedélyes, nagyon élvezze az élet gyönyöreit, kicsit még legyen naiv, ne ilyen búskomor mint a 25 feletti nők.

2017. okt. 21. 17:58
 7/17 anonim ***** válasza:
0%
Reális, de nem normális.
2017. okt. 21. 17:58
 8/17 anonim ***** válasza:
79%
Továbbra sem értem a problémádat. Ki mondta, hogy járjál 25 felettiekkel. Vagy ennyire megfelelési kényszered van, hogy ha mi azt mondjuk, hogy a 25 év feletti való hozzád, akkor te azokkal fogsz ismerkedni? Mi a célod a kérdéssel? Leszólni a nőket?
2017. okt. 21. 18:02
 9/17 anonim ***** válasza:
94%

Ez megint arra megy ki, hogy egymásnak ugorjanak a válaszolók. De szerintem már pont lesz_rja mindenki ezt a gyenge provokációt. Napi 5 van már belőle, hogy 25 év után nőként ásd el magad, te meg férfiként mekkora kan vagy, hogy 40 felett is csinálhatsz kölköt. Aztán fel is tudod nevelni, ha 55 évesen elvisz a szívroham?

Találj ki új provokációt, a 25 év felettiek meg majd pont eldöntik nélküled, hogy öregnek érzik-e magukat. Nem minden nő bulikázta, élte szét az agyát 25 éves korára. Jó tudni azt is, hogy ha valaki megállapodik, akkor nincs is életcélja, ez igen. Ha ennyire idegesítenek ezek az emberek, ne foglalkozz velük, gyökér.

2017. okt. 21. 18:15
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok,28 éves és a mai napig személyit kell mutatnom mindenhol.A velem egykorú férfiak kb 40-nek néznek ki,inkább a fiatalabb fiúk a bejövősek :)
2017. okt. 21. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!