Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lakóhelyünk és környékén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lakóhelyünk és környékén megjelenő ingyenes hirdetési újságban milyen ötlet keretes hirdetésben barátnőt keresni?

Figyelt kérdés

Főleg nők válasza érdekelne, de jöhet fickók válasza is.

A lényeg, eluntam az online társkeresőket, offline pedig szinte nulla a lehetőségem. Nincs baráti társaság, munkahely sem pálya...

2017. okt. 18. 22:02
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Gondoltam, ezzel a környékemen lakó "magányos" nők jelentős részét megszólítom, amolyan utcán való ismerkedésnek szánva, mert gyanús, hogy sokuknak nincs idejük, stb., az online oldalakhoz...

Az apróhirdetésekben sok van ilyen, én a keretest a nagyobb esély miatt gondoltam. :

2017. okt. 19. 10:31
 12/16 anonim ***** válasza:
56%

Egészen borzasztó.

1. senki nem olvas újságot, mindenki a telefonját nyomkodja

2. még azok közül sem néz rá senki az apróhirdetésekre, az egy 20 éve halott dolog

3. és ha lenne is bárki, aki el is olvassa, az sem bízna meg egy ilyen hirdetésben.

Szerintem.

2017. okt. 19. 14:04
 13/16 anonim ***** válasza:
72%
Hát ez baromira szánalmas és nevetséges.
2017. okt. 28. 15:10
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyedi és jó ötlet . Meglenne a felvevőköre, merész, kissé bogaras magányos lány talán reagálna rá.
2017. okt. 28. 16:04
 15/16 anonim ***** válasza:
73%

Vesztenivalód nincs vele, csak a hirdetés ára. Mondjuk én szerintem soha nem olvastam el a lakóhelyi újságot.

Aki viszont azt írja, hogy ciki: szórakozóhelyen, félrészegen, cigiszagúan sokkal cikibb rámászni egy lanyra.

23/N

2017. okt. 28. 16:26
 16/16 anonim ***** válasza:
56%
Max. közröhej tárgyává válsz majd. :D Ismerkedj "offline", vannak ott lehetőségek, pl. első körben talán szerezhetnél barátokat. Barátnővel milyen társasági programjaid lennének baráti társaság nélkül? Otthon nézitek egymást kettesben?
2017. dec. 21. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!