Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék barátnőre szert tenni? 21/F Ötlet, tanács?
Miért is nem tudod elhinni? Mi történt akkor?
Tehát ahhoz,hogy barátnőd legyen 2 emberre van szükség,így lehetsz te a legvonzóbb vagy bármilyen pasi,ha a lány csak barátkozni akar,akkor te nem leszel több mint egy barát. Szerintem pusztán türelemre van szükséged. Semmiképp se akarj görcsösen barátnőt. Úgy gondolom hogy az idő megold mindent.
Magamból kiindulva,én csak akkor tudok szerelmes lenni valakibe,ha előzőleg szimpatikus volt számomra.A szimpátia meg nem csak kinéztből fakadó.Nekem például nagyon plusz pontnak számít ha valaki okos,értelmes;kedves,udvarias,netán vicces és humoros,esetleg nagyon tehetséges valamiben(ja és az sem árt ha magas ;))Szóval a leírtak alapján neked bőven esélyed van,hogy barátnőt szerezz.Azt meg különféle módon megteheted.Járj el szórakozni a barátokkal,próbálj meg ismerkedni az egyetemen,vagy ahol éppen tanulsz,keress pár internetes oldalt.
Ha van kutyád,vidd el sétáltani a parkba.Kevés lány van akinek nem jönnek be a kutyás pasik.:D És ez már jó indok lenne ahhoz,hogy meghívd egy fagyira vagy elbeszélgess vele.
Édesapámmal voltak gondok, 8éve nem is hallottam felőle, nem baj, sokkal egyszerűbb így az életem + mindig is különc voltam, hamar fel kellett nőnöm, ezért sosem értettem magam a korombeliekkel furának tartottak, pedig tényleg csak ennyi, persze később sokan rájöttek, h normális vagyok, csak "bölcsebb" vagy nem is tudom komolyabban gondolkodom a világról. Egyébként mindig az idősebb lányokkal érzem a szikrát,ha lehet ezt így mondani, de egy 26éves lánynak nem egy 21 éves srácra van szüksége úgy gondolom, plusz lehet csak játékszernek néz, ilyen dolgokra meg nincs szükségem, ezért mindig inkább riadót fújok magamban. Kicsit elbaszarintottnak érzem magam.
Egyébként a lányismerőseim nem is értik miért nincs barátnőm, de a mai lányoknak akik tetszenének külsőleg(itt nem kell nagy igényeket feltételezni) az a fontos, h milyen kép legyen instagramon meg h hogy milyen pózban legyenek azon a fotón. Am volt egy kis kezdődő valami, mások által egyáltalán nem szépnek tartott lánnyal, számomra nem fontosak a szélsőségek. Sok mindent leírtam tudom, bocSI!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!