Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon magam alatt vagyok! Ilyenkor mi a teendő?
Figyelt kérdés
Egy lány nagyon elhidegült a beszélgetések során, de nagyon bele voltam esve. Ez nagyon lelken ütött. Kéne a segítségetek, hogy egyrészt ilyenkor mit tennétek, vagy mi az ami felvidít ilyen sz*r helyzetben. Normális válaszokat kérek. 16/F2017. jún. 18. 16:39
1/3 anonim válasza:
Menj el sörözni. Beszélgess egy haverral az életről, ha nincs kivel menj el egy kocsmába és beszélgess a pultossal vagy mással, aki szintén egyedül van!
Nem viccelek! Halál komolyan! Ilyenkor ez segít!
Mondják, hogy sport stb, de az ilyenkor nem segít! Legalábbis, ha én depressziós vagyok semmi erőm sportolni.
2/3 A kérdező kommentje:
A mi városunkban szigorúak alkohol terén, de valszeg egy baráttal át dumálom az egészet. Köszi a választ!
2017. jún. 18. 16:56
3/3 anonim válasza:
Valahogy próbáld meg elterelni a figyelmedet és beszélgess egy nagyot egy jó haverral, hidd el utána sokkal jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!