Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendő ilyenkor?
Figyelt kérdés
Tetszik egy fiú, már körülbelül két éve. Eddig legjobb barátok voltunk, de most betöltötte a 14-et, és teljesen megváltozott, nem tudom miért. Eltávolodtunk egymástól, és amikor beszélget velem, csak arról beszél, hogy hány lányt sz.pattak meg a haverjaival, meg hasonlókat, pedig régen egyátalán nem ilyen volt. Szerintetek mit tegyek, jobb lenne elfelejtenem? :/2017. ápr. 1. 10:56
1/1 anonim válasza:
Szerintem de ez csak az én véleményem, besz3lj vele erről hogy te mit érzel és hogy mennyire megváltozott. Amikor én ilyen helyzetbe kerültem akkor nekem bevált de persze ez csak az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!