Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nekem nem jön össze semmi?
Mert egy filmfőszerepét kaptad A srácnak akinek semmi sem jön össze címszó alatt...
Semmi?? Semmi = kapcsolat? Szóval akinek nem sikerül hódítania az szerencsétlen a világnézeted szerint igaz?
Mit mondjak? AZt nem kérhetem hogy változz meg... Majd egyszer szeret valaki úgy ahogy vagy, én egy bunkó tahó fas* vagyok, aki ráadásul még agresszív is és olykor semmi komolyabb indok nélkül csak másoknak esem, mégis van aki szeret. Vársz, vagy mész tovább hogy előbb megleld, habár a várakozásba én beleőrülnék és szétvernék emiatt valakit, szóval szerintem csak haladj tovább és menj oda még 10-20-30 1000 lányhoz, aztán lehet pont az 1000+1edik lesz a szerencsés győztes, hajrá.
Mert a "visszafogott, udvarias, előzékeny, rendes, most már vicces" a legtobb lanynak mar nem tetszik, de van nehany kivetel. Pl nekem az altalad leirt fiuk tetszenek. A probalkozasok eloben voltak vagy inkabb virtualisan? Szerintem meg probalkozz, mert a gyakorlat teszi a mestert. En is sok sraccal ismerkedtem, amig meg nem ismertem a jelenlegi baratom. Ne izgulj, mert nincs ertelme es ne aggodj.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!