Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Semmi nem jön össze. Nem tudom mit rontok el, szerintetek?
18 éves srác vagyok, sokak szerint jóképű/helyes, erős, izmos, de nem túlságosan kisportolt (régen sportoltam keményen, mostanában kezdtem újra, de leeresztettem évekkel ezelőtt). 175 magas, 87,5 kg. Kedves vagyok, kicsit elvetemült és néha gátlástalan, de alapjába véve jószívű, segítőkész, érdeklődő, és értelmes, többen mondták már, hogy a koromnál jóval érettebb felfogású, és szélesebb látókörű.
Komoly barátnőm még nem volt. Volt 1-2 futó kavargatásom, bulikban, de semmi több. Az utóbbi egy évben több lánnyal is próbálkoztam, közel kerültem hozzájuk, de valamiért mindig pofára estem, mégpedig úgy, hogy tudtomon kívül mindegyik lány kavargatott már valakivel, amikor én megismerkedtem velük. Ezt egyikük sem közölte velem jó sokáig, pont addig, amíg már beleéltem magam, hogy összejöhetünk, aztán kiderült a turpisság, és akkor jött a friendzone. Arra pedig kicsit sem vagyok vevő. Mi lehet a probléma? Igen, szép lányok voltak mind, akikkel próbálkoztam, legalábbis nekem tetsző, helyes lányok, de nem irreálisan szép, modell csajok, akik megkaphatatlanok.
Tény, hogy önbizalmam nem túl sok van lány témában, gondolom főleg mert nem volt még komolyabb barátnőm. Más dolgokban bőven van önbizalmam. Az is igaz, hogy nagyon érzelmes típus vagyok, és könnyen beleélem magam egy kapcsolatba, amire vágyom.
Szerintetek csak nincs szerencsém, vagy elcseszek valamit? Nem tudom, hogyan növeljem az önbizalmam ezen a téren.
szerintem csak nincs szerencséd, vagy nem mutatod eléggé, hogy a barátságnál többet akarsz/ túlságosan nyomulsz és haverkodásnak nézik. AZ önbizalom hiány mondjuk probléma lehet, de azt csak magadban tudod megváltoztatni.
l18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!