Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Semmi sem jön össze. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Majdnem 19 éves srác vagyok, és az a helyzet, hogy még az életben soha nem volt komolyabb barátnőm. Voltak kavargatásaim bulikban, meg hasonlók, de semmi komolyabb, ami most már nagyon bánt. 176 cm magas vagyok, 89 kg, sokáig sportoltam (egy komolyabb csonttörés miatt leálltam) így elég erős, nem vagyok Brad Pitt de sokak szerint kifejezetten jóképű vagyok. Intelligens, kedves, nyitott, érzelmes, törődő, és magabiztos - mégsem kellek senkinek. Az ilyen bulis kavargatásokon kívül, amikből őszintén szólva már nagyon elegem van, nem jött még össze semmi. Már komolyan nem tudom, mi van velem, 19 évesen azért illene már az embernek valakit találnia, nemde? Tény, hogy kicsit könnyen beleélem magam egy általam vágyott kapcsolatba, és hogy nagyon kötődök ahhoz, aki tetszik - talán ezzel van a probléma.2016. jún. 8. 20:38
1/3 anonim válasza:
Neked legalább voltak kavargatásaid, nekem még az sem volt a sok munka, tanulás meg versenysport miatt.
2/3 anonim válasza:
Biztos megtalálod majd a hozzádillőt aki igazán szeret téged!! Amit leírtál azalapján pedig nem értem miért nem vonzod mágnesként a csajokat:D
3/3 anonim válasza:
Még 19 évesen nem késtél el semmivel. :) És szerintem nincs veled semmi baj. Csak járj társaságba vagy ahogy kényelmesebb és idővel jönni fog a "bizonyos". :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!