Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jön össze semmi?
A barátommal még egy hónapja sincs, hogy szakítottam, de neki egy hét után már új barátnője lett, ezért úgy voltam vele(, hogy akkor most a friss szakitás miatt, meg, mert én dobtam ki őt), nem fogok otthon ülni, búslakodni és apácazárdába vonulni, hanem megpróbálom a lehető legjobbat kihozni az életemből.
Az elmúlt pát hétben, megismertem két srácot is, de az egyikőjükkel egyáltalán nem találtam meg a közös hangot, alig volt beszédtémánk és nem is fogott meg semmi benne... De a másik srác (időben őt ismertem meg később) gyakorlatilag belsőleg pont az ellentéte a másiknak, nagyon jól ki is jövünk, de barátnője van.
Tehát csak azt nem értem, mit csinálok rosszul, vagy miért utál az élet, hogy ezt csinálja velem? 16/L
De összejött már több dolog is:
-Egy (volt) barát
-egy srác
-meg mégegy
-meg bónuszba egy pasizós jellem, ami egyáltalán nem szimpatikus, így ne is várd, hogy valamelyiknek kelleni fogsz.
Mit panaszkodsz amúgy? 1 hónapja se ért véget a kapcsolatod. Nem hiszem, hogy hú de nagy depresszióba kellene esned, hogy nicns pasid azóta..Mindjárt elkezdelek sajnálni....:)
Bolygónk intelligenciájának végösszege állandó.
A népesség egyre növekszik.
Itt nagyon sok butaság van amit leírsz. Nem véletlenül mondom, hogy manapság ritka köztetek a követendő példa...
Nos, kezdjük ott, hogy kidobtad a barátodat, mire ő következő héten már mást talált. Ez a legrosszabb brazil szappanoperákban szokott előfordulni. De te amilyen buta vagy (bocs) nem azon gondolkozol el, hogy akkor valójában mi volt a kapcsolatotok lényege, volt-e szerelem, volt-e értelme, nem szó sincs erről te már írod is, hogy idézem: "nem fogok otthon ülni, búslakodni és apácazárdába vonulni". Kérdem én. hol vannak az érzelmek, amikor ide a sok okos megírja, hogy TAPASZTALATSZERZÉS céljából kell korán kezdeni és 20 éves korra túl lenni minimum 5 kapcsolaton, akkor az mind gyökér lenne ? Nálad ez lenne a tapasztalat ? Nálad ez a tanulság, és egyből rohansz is ismerkedni ? Tudod az ilyen kérdezők írják meg aztán majd pár év múlva, hogy megunta a sok fiút. Te is ilyen leszel, sőt rosszabb, nálad már nincsenek is érzések ezek szerint. Nálad az a fontos, hogy legyen valakid aki szórakoztasson. Ennyi vagy, ennyit érsz (semennyit), pont jó vagy kihasználásra.
Nagyon bután csinálod, ez így értelmetlen. Neked 16 évesen még gyerekkorod utolsó óráit kéne rúgnod és boldog gyereknek lenned, de nem vagy az mert téged is beszívott ez az intelligens tömegporszívó.
Főleg hadd jegyezzem meg, hogy 16 évesen hogy lehet ilyet írni, hogy "utál az élet, hogy ezt csinálja velem" ?
Cica, én 20 évesen már felköthettem volna magam annyi minden történt családon belül, had ne kössem orrod alá, hogy mi, így hozta az élet, ez jutott. Hidd el ez a legkevesebb, hogy 16 évesen nincsen barátod, de ha így folytatod normális soha nem is lesz. Találd meg az életedben azt ami van, és majd idővel TÉGED megtalál valaki, nem te találsz meg 2 palit 1 héten belül, aztán ha így csinálod képzeld el még az is előfordulhat, hogy valaki beléd szeret, hiszen ezek alapján neked nem volt még rendes kapcsolatod, csak azt hiszed és nagyon királynak érzed magad. Rossz, nagyon rossz, idióta generáció. Nem általánosítani akartam, bocsánat...
Egyet kell értenem az előttem szólókkal, ennyitől még nem dől össze a világ.
15-16 évesen én is azt hittem, hogy reménytelen vagyok, soha nem lesz boldog kapcsolatom ("Sokára" jöttem össze egy fiúval, aztán ő hagyott el engem. Mellesleg most van egy már másfél éves kapcsolatom, ami nagyon jól működik). A baj az, hogy te is azt hiszed, és én is azt hittem, hogy 16 évesen már kell egy igazi, komoly, életre szóló kapcsolat. De ez nem így van.
Igazából még nagyon sok időd van arra, hogy rájöjj, hogy mennyire szeret vagy utál az élet, és hogy azt miért teszi. Ennyiből még nem következtethetsz semmire.
Üdv: 20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!