Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Baromira szerelmes vagyok egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baromira szerelmes vagyok egy fiúba, de 1000%, hogy nem jöhet köztünk össze semmi. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Augusztus 28.-án ismertem meg, első nap volt a suliban. Elsőre felkeltette a figyelmemet. Más volt, mint a többi srác, pedig rajta kívül még van 27 fiú az osztályban. Elsődleges célom volt bekerülni a haverikörébe, sikerült is, nagyszerű barátok vagyunk. Az elején az első pár hónapban csak simán helyesnek tartottam, de megismertem közelebbről, tudok néhány dolgot a családjáról stb. De kb 1 hónapja ellezdtem többet érezni iránta, a kedvéért nagyon sokat változtam. Szokta mondani h vegyek fel maet, ne igy hordjam a cipőm, hordjam masjepp a hajam stb. És talán az egyetlen ember aki ebben tud rám hatni.

Megőrülök érte, azonban azt állítja meleg. Amit nem hiszek el, engem is meg rajtam kívül kb 5-6 csajt aiman a közelébe enged, nekem allandoan a hajammal van elfoglalva, az ölébe ültet, simogatja a hátam stb.

Ismerek egy másik meleg srácot, az tenyleg gyűlöli a nőket, leteszem mellé a cuccom és odébb megy 20 métert, de minden csajjal azt csinálja.

Ezen kívül ha esetleg nem meleg hanem mondjuk bi lenne, nem hinnem h akár a lábát is belém törölné.

Teljesen ellentétek vagyunk.

Ő egy helyes,magas,aranyos,tehetséges,srac akinek meg van mindene, tanultak a rokonai, Szülei stb.

Hát rólam ezek nem mondhatók el. Ezeken kívül még házinyúl is, mert 1. Osztálytárs 2. Haverom.

De ettől még baromira szerelmes vagyok belé, és rohadt nehezen bírom rejteni ezt.

Már a suliban is mindenki vele csesztet, hogy "Biztos bele vagy esve" stb. Mindenki levágta már szinte, ezek szerint csak ő nem.

Vagy nem is akarja, Elvileg meleg, amit én tiszteletben is tartok.

Nem tudom mit csináljak, tanácstalan vagyok.

Ötletek? Járt valaki hasonló cipőben?

2016. márc. 7. 00:34
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
UI.: Helyesírási hibákért elnézést kérek!
2016. márc. 7. 00:36
 2/12 anonim ***** válasza:
Hát ha téleg meleg és hát nem hinném,hogy annak mondaná magát ha nem igaz,akkor ez elég reménytelennek tünik
2016. márc. 7. 01:16
 3/12 anonim válasza:
39%

Tudom milyen érzés házi nyúlba belezúgni,teljesen átérzem a helyzeted.Az én osztályomban 27 lány volt,de nekem csak ő kellett.Ugyanazt csináltam mint te,rám csak ő volt hatással rá pedig szinte csak én.Csak nálam a csajszi heteró volt.Sajnos engem be friendzoneolt és következő tanítási(idén) évben átiratkoztam egy másik suliba.

Azt javaslom,hogy tölts vele sok időt,még a mostaninál is többet,suli után sok közös program,járjatok ki hétvégéken is.

Drukkolok neked,remélem,hogy a fiú észre fogja venni,hogy egy pár csak nőböl és férfiból mutat jól! 17\f

2016. márc. 7. 02:15
 4/12 anonim ***** válasza:
Sose ertettem a meleg sracokat hogy mi vonza oket egy masik pasiban kihagyak a jo seggeket meg minden
2016. márc. 7. 06:50
 5/12 anonim ***** válasza:
Próba cseresznye, kapd le és meglátod
2016. márc. 7. 07:39
 6/12 anonim ***** válasza:

Attól mert valaki meleg, nem biztos, hogy mindegyik elutasítja a lányokat. Csak egyszerűen nem vonzódik hozzájuk. A lányok pedig sokszor szeretik a meleg srácokat, mert általában sokkal rendesebbnek, megértőbbnek tartják a többi fiúhoz képest őket.

Mondjuk nem tudom, de hogy az ölébe ültet, meg simogatja a hátadat. Hát nem tudom. Egy meleg részéről semmilyen vonzalom nem származik egy nő fele.

Csak egy kérdés:

Amikor az ölébe ültet. Akkor érzed, hogy felállna neki?

Most nem kell kiröhögni, de egy meleg pasinak nem fog felállni a farka egy csajra. Lankadtan marad.

Viszont ha valóban meleg, akkor hanyagold. Ugyan olyan lesz, mint amit ti szoktatok csinálni a fiúkkal, ő is csak barátzónába fog űzni téged.

És ha az, akkor soha, semmikor nem fog felfigyelni arra, hogy te szereted. És nem fogja érdekelni, mert ő nem fog tudni vonzódni hozzád. Nekik nem természetes a női nemhez való vonzódás. Hiába mennél ki vele programokat csinálni, nem fogod megváltoztatni.

Keress másik fiút akit szerethetsz.

Amúgy hány éves vagy?

2016. márc. 7. 11:00
 7/12 anonim ***** válasza:

Én is szerelmes vagyok, de nekem nem lehet barátnőm, ezért nem teszek semmit. Úgyhogy valahol ugyanúgy vagyunk. Én azt csinálom, hogy hagyom az agyam, hadd járjon rajta, közben élek és foglalkozom a dolgommal, idővel majd megunom, háttérbe szorul és 3 év múlva teljesen eltűnik az érzés.

Sok sikert és kitartást! :)

2016. márc. 7. 12:36
 8/12 anonim ***** válasza:
most akkor meg is válaszoltad a kérdésedet. meleg ennyi
2016. márc. 7. 14:08
 9/12 baluka021 válasza:
Próbálkozz hátha változtat
2016. márc. 7. 18:58
 10/12 anonim válasza:
Lődd le magad ,egyébként én megmondanám a helyedben max nem jön össze veszteni valód nincs
2016. márc. 7. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!