Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés az ha szerelmes vagy?
állandóan boldog vagy. :)
és szeleburdi :D mert csak egy valaki jár a fejedben.
Mindeg vele akarsz lenni,a társaságát kivánod,ha beszélsz vele zavarba jössz olyan témákon,zavar ha más lányokkal van
Egyébként ha viszonozzák egy nagyon jó érzés de ha nem akkor baromi rossz.
Igazából ezt nem lehet megfelelően szavakkal leírni.
Egész nap ő jár a fejedben, rá gondolsz, képtelen vagy elterelni a gondolataidat. Ha meglátod, hevesebben ver a szíved, pillangók repkednek a gyomrodban, elpirulsz, zavarban vagy, de közben a legboldogabb ember a földön. Egy érintése többet ér, mint bármi más a világon. Ha vele vagy, megáll és elrepül az idő egyszerre, azt kívánod, bárcsak örökre vele lehetnél.
Nekem legalábbis ilyen, bár mindenki másképp éli meg.:)
Nem igazán érzem, hanem tudom. Tudom, hogy akár utolsó vérig is küzdenék a másikért, ha kellene, saját magamat és a fájdalmas érzéseket is legyőzve. Nyilván csak akkor működik, ha ezt a másik részéről is tapasztalom. Ezen kívül elengedhetetlen a szexuális feszültség. Szerintem a fent említett két dolog mutatja, hogy valaki szerelmes.
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!