Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jön össze semmi, amióta véget ért egy másfél éves kapcsolatom? 17/l
Figyelt kérdés
Márciusban lesz egy éve,hogy végetért az első komoly kapcsolatom.Azóta sok fiúval ismerkedtem meg,de mindenki csak egy barátság extrákkalt akar.Nagyon szeretnék már valakit.:(2015. dec. 22. 12:07
1/6 anonim válasza:
Én is, már jó pár hónapja nincs senkim :/ 16/F
3/6 anonim válasza:
Tipp: Ne ismerkedj sok fiúval (nekem férfi szemmel ez eleve nem túl szimpatikus), hanem inkább kevés, de minőségibb sráccal..:)
4/6 A kérdező kommentje:
"Minőségi" srácnak tűntek,pár hétig jól elvoltunk,aztán volt ,aki közölte,hogy neki pont alakul amúgy valami egy lánnyal,vagy csak szimplán leléptek.
2015. dec. 22. 14:21
5/6 anonim válasza:
Keress ne koridbelit,hanem 25+osT
6/6 anonim válasza:
#4: Jaaa, hát akkor sajnálom :/ Sok normális srác van, szóval ne add fel! Csak kifogtad az ilyeneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!