Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet még próbálni?
Én már úgy érzem, hogy mindenhogy próbálkoztam az ismerkedés terén. 22 éves korom óta foglalkozok ismerkedéssel, mert előtte stréber voltam, azt hittem, ettől fognak szeretni az emberek.
Volt 7 lány, akikkel csókig eljutottam, 2, akikkel volt is valami egyéb. A leghosszabb kapcsolatom 3 hónapos volt.
Egy év alatt 1-2 lánnyal jutok el valameddig. Hónapokig tartanak az "ostromlások" és bármelyik pillanatban kitalálhatják, hogy mégsem akarnak semmit. Buszon, vonaton is próbálkoztam már. Társkeresőkön nem írnak vissza gyakran, vagy ha igen, még egy találkozást is elképesztően nehéz kiharcolni (Badoo, Tinder, Love.hu, Malha.hu). A kb 0 tapasztalatom miatt azt sem tudom igazán, hogyan kell viselkedni.
Mit lehet még csinálni? Hogy kellene ezt 0-ról megtanulni? Ötletem sincs már az egészhez és eléggé el vagyok keseredve, bele vagyok fáradva.
Szia!
Szerintem, mindenképp "eloben", és ne neten próbálj keresgélni.
Spontán viselkedj.
Nem kell ragorcsolni a dolgokra.
Hidd el hogy tudni fogod hogy mikor hogyan cselekedj!
Ez nem tanulható, jön minden magától!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!