Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lakóhelyünk és környékén megjelenő ingyenes hirdetési újságban milyen ötlet keretes hirdetésben barátnőt keresni?
Főleg nők válasza érdekelne, de jöhet fickók válasza is.
A lényeg, eluntam az online társkeresőket, offline pedig szinte nulla a lehetőségem. Nincs baráti társaság, munkahely sem pálya...
Tuti sokan átlapozzák, viszont az apróhirdetéseket már nem biztos, hogy olvassák, ezért gondoltam a keretesre.
Régen sokan kerestek párt újsághirdetésekben, és jeligére lehetett válaszolni, aztán a hirdetők loholtak a szerkesztőségekbe...
Én email címmel reformálnék. :)
Ez nagyon cuki, én azt hittem, már csak az özvegy nyugdíjasok élnek a ehetőséggel :)
Az a baj szerintem, hogy egy fiatalabb felnőtt kevesebb eséllyel kutakodik társ után egy újságban. De egy próbát megér,sosem lehet tudni.
#8:
:D:D:D
Hát nem tudom, én tuti nem válaszolnék meg egy ilyet, még ha cukin van megfogalmazva, akkor sem. Számomra visszás.
Inkább, ha már ilyet, akkor a levelezőtársat keresek rovatban adj fel hirdetést (van még ilyen egyáltalán? :D). Arra szerintem szívesebben válaszolnak nők is, akik kedvelik az ilyesmit, mert kevésbé direkt a dolog. És a folytatásban ugyanúgy lehet bármi. :)
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!