Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A bezárkózás megoldást jelenthet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A bezárkózás megoldást jelenthet?

Figyelt kérdés

Nagyon szerelmes vagyok valakibe, akinek nem én vagyok az esete. Mindenki azt mondja, h keressek mást, hiszen annyi nő van. De nem megy az ismerkedés. Egyesek szerint görcsölök, mások szerint nem próbálkozok eléggé, mindenki mást mond, de persze mindenki jobban tudja, hogy mi a gond, mint én. Őszintén, belefáradtam ebbe az egészbe. Már szabályosan undorodom attól, ha oda kell menni jó pofizni valakihez. Igazából rájöttem, hogy nekem vagy Ő kell, vagy senki. És nem, nem küld a környezetemből semmilyen jelet.

Sajnos a sport sem segít ezt feldolgozni, és hiába van egy jól fizető munkám, amit alapvetően szeretek, ez sem tesz boldoggá, ahogy a hobbijaim sem.

Most eljutottam arra a szintre, hogy inkább megöregszek egyedül, és soha többé nem nyitok senki felé. Rossz úton járok?

2017. okt. 17. 06:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem értem. Akkor ő tud az érzéseidről iránta?
2017. okt. 18. 23:03
 12/17 A kérdező kommentje:
Igen, tud.
2017. okt. 19. 04:51
 13/17 anonim ***** válasza:

Most kene annak a résznek jönnie hogy leírjam mennyire sajnállak ??

Képzeld én 7 év után szakitottam a párommal !!!! Úgy hogy 6 évet együtt laktunk.

Akkor melyik is rosszabb egy valós vagy egy plátói dolog ?

2017. okt. 19. 11:37
 14/17 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok szedd össze magad ne rinyálj. Azt meg hogy csajoz nem kérte senki ha nem akarsz nem kell. A társas élet nem szükséges az élethez mint például az étel vagy a víz.
2017. okt. 19. 11:39
 15/17 anonim ***** válasza:

"A társas élet nem szükséges az élethez"

a lelki élethez szükséges

2017. okt. 19. 13:16
 16/17 anonim ***** válasza:
Akkor nem látod a fától az erdőt. Amíg nem jön egy másik nő az életedbe ezt lesz. Járj el szórakozni, vagy olyan helyre ahol találkozol más nőkkel is.
2017. okt. 19. 14:46
 17/17 A kérdező kommentje:
Járok koncertekre, fesztiválokra, hetente 5x konditerembe, ahova rengeteg csaj jár le. De eddig senkit sem találtam, akit érdekelt egy kicsit, az meg nem viszonozta. Szar, h pont az kell, akinek én nem.
2017. okt. 19. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!