Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A bezárkózás megoldást jelenthet?
Nagyon szerelmes vagyok valakibe, akinek nem én vagyok az esete. Mindenki azt mondja, h keressek mást, hiszen annyi nő van. De nem megy az ismerkedés. Egyesek szerint görcsölök, mások szerint nem próbálkozok eléggé, mindenki mást mond, de persze mindenki jobban tudja, hogy mi a gond, mint én. Őszintén, belefáradtam ebbe az egészbe. Már szabályosan undorodom attól, ha oda kell menni jó pofizni valakihez. Igazából rájöttem, hogy nekem vagy Ő kell, vagy senki. És nem, nem küld a környezetemből semmilyen jelet.
Sajnos a sport sem segít ezt feldolgozni, és hiába van egy jól fizető munkám, amit alapvetően szeretek, ez sem tesz boldoggá, ahogy a hobbijaim sem.
Most eljutottam arra a szintre, hogy inkább megöregszek egyedül, és soha többé nem nyitok senki felé. Rossz úton járok?
Most kene annak a résznek jönnie hogy leírjam mennyire sajnállak ??
Képzeld én 7 év után szakitottam a párommal !!!! Úgy hogy 6 évet együtt laktunk.
Akkor melyik is rosszabb egy valós vagy egy plátói dolog ?
"A társas élet nem szükséges az élethez"
a lelki élethez szükséges
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!