Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A bezárkózás megoldást jelenthet?
Nagyon szerelmes vagyok valakibe, akinek nem én vagyok az esete. Mindenki azt mondja, h keressek mást, hiszen annyi nő van. De nem megy az ismerkedés. Egyesek szerint görcsölök, mások szerint nem próbálkozok eléggé, mindenki mást mond, de persze mindenki jobban tudja, hogy mi a gond, mint én. Őszintén, belefáradtam ebbe az egészbe. Már szabályosan undorodom attól, ha oda kell menni jó pofizni valakihez. Igazából rájöttem, hogy nekem vagy Ő kell, vagy senki. És nem, nem küld a környezetemből semmilyen jelet.
Sajnos a sport sem segít ezt feldolgozni, és hiába van egy jól fizető munkám, amit alapvetően szeretek, ez sem tesz boldoggá, ahogy a hobbijaim sem.
Most eljutottam arra a szintre, hogy inkább megöregszek egyedül, és soha többé nem nyitok senki felé. Rossz úton járok?
Attól, hogy még nem küld jeleket, az még nem jelenti azt, hogy nem is tetszel neki.
Ezt csak akkor mondhatnád, ha telepata lennél.
Ezt csak úgy tudod, ha ismerkedsz vele.
Ha visszahúzódó típus, akkor sem fog jelet küldeni, ha tetszel neki, akkor meg pláne nem.
>Igazából rájöttem, hogy nekem vagy Ő kell, vagy senki.
Ez is csak egy buta menekülés. Csak idealizálod, erre nagyobb összegben fogadnék. Gondold végig, lásd be, hogy illúziót kergetsz, szabadulj fel. Keress valós értékeket és valós embereket, ne tökéletes képeket, és menni fog.
Ha mindenki másra csak pótlékként tudsz tekinteni, úgy mindenki mással ne is próbálkozz, mert a mindenki másnak lenne úgy nehéz.
És aztán agonizáló klubbot alakíthattok. Khm.
Legyél őszinte, és derítsd ki, hogy mit érez.
A bezárkózás nem megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!