Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 2 napig nem írt vissza. Erre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 napig nem írt vissza. Erre hogy kéne reagálnom?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, randizgatsz egy sráccal 2 hete, volt 3 iszonyat jó randitok(szex még nem). Minden nap beszéltetek, vagy írt, vagy hívott, néha én írtam rá. Ahogy pont legutóbb, 2 napja, de arra csak most reagált. Most mit kéne tennem? Hagyjam a fenébe, ne válaszoljak neki?

21L

2017. okt. 5. 20:33
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
51%

Arra nem gondoltál, kérdező, hogy a te viselkedésedben/írásodban volt valami, ami miatt el kellett gondolkodnia, hogy most hogyan tovább? Ne feledd, ő pasi. Te meg csaj vagy. A két nemnek merőben más a gondolkodása, lelkivilága. 21 évesen fogalmad sincs még erről, de 45 felé (remélhetőleg) többet tudsz majd.

Szóval szerintem beszéld meg vele, hogy mi volt az oka.

2017. okt. 5. 22:12
 22/28 anonim ***** válasza:
Emiatt elsőre nem kéne kiakadni. Bármi lehetett az oka.
2017. okt. 5. 22:13
 23/28 anonim ***** válasza:
76%

Hihetetlenül gőgös vagy. Válaszolt neked, igaz "csak" 2 nap után, és te már dobni is akarod, ahelyett, hogy tovább érlelnéd a kapcsolatot. Szerintem a srác járna a legjobban, ha úgy döntenél, hogy neked ez a viselkedés elfogadhatatlan egy bimbózó kapcsolatban.

Te csak az évek számát tekintve vagy 21, tapasztalatban kb. Egy 16 éves szintjén állsz.

2017. okt. 6. 03:50
 24/28 A kérdező kommentje:
#23 nem tudom, nálam idősebb barataim(ráadásul fiúk) mondják, hogy ez elég "érdekes". Nem fogom megszakítani az ismerkedést, de ettől még nem kevésbé bunkó dolog napokig nem válaszolni valakinek, holott fent volt sokszor chaten ez idő alatt. Épp az lenne a gyerekes viselkedés, ha naivan bármit "eltűrnék", elhinnék, mint pl azok a barátnőim, akiket nyíltan csalnak meg palira vesznek a pasik, de simán kimagyarázzák náluk magukat. Na, én ezt a hiszékenységet akarom elkerülni :D
2017. okt. 6. 09:36
 25/28 anonim ***** válasza:
55%

Prsze, játszmázz csak, mert sértődj meg, mint egy dedós!

Meg ne kérdezd, mi baja volt! Nekem is előfordult, hogy 3 napig nem tudtam írni, mert a vihar leszakította a vezetéket és három napig nemhogy net, de áram SEM volt.

És ne magadból indulj ki, hogy "bármit hazudhat".

2017. okt. 6. 11:59
 26/28 anonim ***** válasza:
90%
25-ös vgyok: és akkor pont az volt a legkisebb problémám, hogy wifit keresgessek, meg üzengessek, hanem minden mélyhűtős kaját meg kellett csinálni, meg kitalálni, hogy a fenébe ne fagyjunk szarrá, míg megcsinálják a hibát.
2017. okt. 6. 12:01
 27/28 A kérdező kommentje:

Ismétlem, ő jópárszor online volt, tehát volt internete és nem, kórházba se került.

Gondolom ti is olyan a könnyen átb*szhatók vagytok, mint a lányok, akikről írtam :D Na mindegy, mondtam már, hogy vissza fogok neki írni, de ha ő ilyen lazán áll ehhez az egészhez, akkor én sem fogom megerőltetni magam. Kettőn áll a vásár...

2017. okt. 6. 13:52
 28/28 anonim ***** válasza:
74%
Sztem ismerkedett ennyi.Én a kérdezőnek adok igazat itt egyesek összekeverik a szezont a fazonnal.Màs dolog mar a meglévő kapcsolat mint egy még friss ismerkedés .Alap elvàràs hogy ha msr hetek óta ismerkedtek és nyilvàn a kérdező komolyan âllt a dologhoz nyilvàn nem szarta le azt akivel ismerkedik de ugy làttszik hogy a pasi leszarja.Az màr régen rossz ha valaki màr az ismerkedésnêl igy viselkedik .Akkor mi lessz később napokra lelép a kedves pàrja meg izgulhat hogy merre van .Ez nem igy működik sztem.
2017. okt. 6. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!