Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 napig nem írt vissza. Erre hogy kéne reagálnom?
Tegyük fel, randizgatsz egy sráccal 2 hete, volt 3 iszonyat jó randitok(szex még nem). Minden nap beszéltetek, vagy írt, vagy hívott, néha én írtam rá. Ahogy pont legutóbb, 2 napja, de arra csak most reagált. Most mit kéne tennem? Hagyjam a fenébe, ne válaszoljak neki?
21L
Arra nem gondoltál, kérdező, hogy a te viselkedésedben/írásodban volt valami, ami miatt el kellett gondolkodnia, hogy most hogyan tovább? Ne feledd, ő pasi. Te meg csaj vagy. A két nemnek merőben más a gondolkodása, lelkivilága. 21 évesen fogalmad sincs még erről, de 45 felé (remélhetőleg) többet tudsz majd.
Szóval szerintem beszéld meg vele, hogy mi volt az oka.
Hihetetlenül gőgös vagy. Válaszolt neked, igaz "csak" 2 nap után, és te már dobni is akarod, ahelyett, hogy tovább érlelnéd a kapcsolatot. Szerintem a srác járna a legjobban, ha úgy döntenél, hogy neked ez a viselkedés elfogadhatatlan egy bimbózó kapcsolatban.
Te csak az évek számát tekintve vagy 21, tapasztalatban kb. Egy 16 éves szintjén állsz.
Prsze, játszmázz csak, mert sértődj meg, mint egy dedós!
Meg ne kérdezd, mi baja volt! Nekem is előfordult, hogy 3 napig nem tudtam írni, mert a vihar leszakította a vezetéket és három napig nemhogy net, de áram SEM volt.
És ne magadból indulj ki, hogy "bármit hazudhat".
Ismétlem, ő jópárszor online volt, tehát volt internete és nem, kórházba se került.
Gondolom ti is olyan a könnyen átb*szhatók vagytok, mint a lányok, akikről írtam :D Na mindegy, mondtam már, hogy vissza fogok neki írni, de ha ő ilyen lazán áll ehhez az egészhez, akkor én sem fogom megerőltetni magam. Kettőn áll a vásár...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!