Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jelöl vissza?
Húú,ti aztán tudtok élni :D egyik levelező rendszerből a másikba.Nem mindegy hol írkáltok?
Beszélgetni jelölés nélkül is lehet nem? Hogy hívják? Bármi Áron?
Én mondjuk lány vagyok, de utálom az ilyen "nem ismerem" ismerősöket. Nagyon sokszor megy az, hogy bejelöljük egymást, rá pár napra meg megszakad a kapcsolat és lett +1 idegen, aki nézegeti az adatlapom, és akit törölhetek ki.
Ha Facebookon akarom folytatni (mert ott kényelmesebb és elérhetőbb is vagyok), akkor általában úgy szoktam, hogy írok a másiknak, vagy ő ír nekem (nálam engedélyezve van, hogy az is írjon, aki nem ismerős). Talán érdemes lenne várni, vagy ráírni. Aztán ha nem, hát nem.
21N
Nem mindenki ül nonstop a Face előtt.
Én pl.5 hónapja nem néztem meg.
Ugye ő adta meg elsőnek a facés oldalát és nem te? Én biztos is, hogy nem jelöltem volna meg. Elvégre ő a férfi.Várd ki legközelebb, ha ilyen adódik. Elvégre NŐ vagy, vagy mi a szösz?
A facén speciel olyan másfél éve nem voltam. Akit ismerek, azt személyesen ismerem. Már kinőttem ebből a hol voltam tegnap és kivel, és már idén a negyedikkel vagyok kapcsolatban.
Nem kell aggódnod, de ha elkezdesz nyomulni, és azt erősen teszed, a srác megijed és lép tőled. Ügyes legyél!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!