Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem jelölhetett vissza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jelölhetett vissza facebookon szerintetek?

Figyelt kérdés
Egy kerti partin barátok bemutattak egy lánynak. Jókat beszélgettünk. Bejelöltem és másnap láttam, hogy törölt vagyis nem tudom újra bejelölni. Az egyik barátom szerint csak olyanokat jelöl vissza akikkel nagyon jóban van. Szerintetek?
2017. szept. 23. 17:49
 1/8 anonim ***** válasza:
34%

Szerintem is.

Ezt biztos,hogy felnőtt kategóriába szántad?

2017. szept. 23. 17:50
 2/8 anonim ***** válasza:
94%

"Az egyik barátom szerint csak olyanokat jelöl vissza akikkel nagyon jóban van."

A mondat úgy szól, hogy csak olyanokat jelöl vissza akik szimpatikusak számára. Jól tetted, hogy bejelölted ha szimpi neked de ha nem jelöl vissza egy lány akkor onnantól ne foglalkozz vele.

2017. szept. 23. 17:50
 3/8 anonim ***** válasza:
87%
Miért jelölne vissza egy idegent? Mert az, hogy "beszélgettetek", egy dolog, és nyilván nem volt kedve elutasítani, azért dumálgatott veled.
2017. szept. 23. 17:51
 4/8 anonim ***** válasza:
53%
Lesz*rja a facebookot. Ez nem lehet?
2017. szept. 23. 18:08
 5/8 anonim ***** válasza:
A baratod megadta a valaszt.
2017. szept. 23. 18:13
 6/8 anonim ***** válasza:

"Az egyik barátom szerint csak olyanokat jelöl vissza akikkel nagyon jóban van."

Ez után mi a kérdés? :D

2017. szept. 23. 18:15
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Ami biztos ezek után, hogy nem jössz be neki. Ennek ellenére ezt iszonyú bunkóságnak tartom. Én is jártam már így.

A nők igazán rászánhatnának fél percet, ha már valaki tisztelettudóan(!!) megpróbál közeledni, hogy lepötyögnek egy "ne haragudj, de blablabla..." üzenetet. Az már más, ha nem ért belőle és tovább nyomul, de szerintem ezt simán megkívánná egy online kommunikációs etikett is, ha lenne ilyen.

2017. szept. 23. 18:22
 8/8 anonim ***** válasza:
Esetleg írhatsz neki pár sort, hogy pontot tudj tenni az ügy végére, de ne várj csodát tőle. Valószínűleg válaszolni sem fog.
2017. szept. 23. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!