Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha egy lány ilyenkor elérhető Facebookon van értelme foglalkozni vele? 23/F
Én bäsztatásnak érezném. Azért is szeretek éjszakai életet élni, mert végre békénhagy a sok idióta, és ellehetek a gondolataimban, meg a saját világomban. Vagy azért, mert valami nem hagy nyugodni, de akkor meg megint púp a hátamra más ember.
Amúgy nem szeretem az ilyen stalkereket, akik kifigyelik, hogy mikor vagyok fenn, és néha betalálnak, esetenként számon is kérnek, hogy miért nem alszom.
Mert nem. Aki közel áll hozzám, annak úgy is elmondom, a többi meg csak bosszant.
Nem akkor kell írni, mikor az illető online elérhető, mert ha fontos vagy, úgy is reagál egy napon belül, utána meg várni fogja az üzeneted, ha meg nem ér rá, vagy nem érdekled, akkor sem fog visszaírni, ha amúgy elérhető. Rám legalábbis jellemző hogy a háttérben megy az a szar, mert úgy felejtem, aztán érdekli a fenét, ki mit csinál rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!