Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyire kelt nálatok pozitív benyomást, ha valaki facebookon ír rátok ismerkedési szándékkal úgy, hogy tinderen talált meg titeket?
Engem zavarna. Az, hogy számomra más a funkciója, az egy dolog, attól tekintsünk el, mert nyilván ha amúgy is ott folytatom a beszélgetést valakivel pár üziváltás után, akkor mindegy. (Amúgy én ezt se tenném, fontosnak tartom a privát szférát, tinderre nem megy fel pl. minden kép, minden infó, csak amit én szeretnék megosztani - de ettől most a kérdés kedvéért tekintsünk el. :) )
Függetlenül attól, hogy a beleegyezésemmel esetleg szinte azonnal ismerősökké válunk, az, hogy egy keresztnév/becenév és egy fotó alapján nyomozgatni kezdesz utánam ismeretlenül, anélkül, hogy esetleg egy szót is váltottunk volna... Nos, ez nekem baromi bizarr lenne. És az első gondolatom nem az lenne, hogy de jó, milyen kitartó lovag vagy, hanem hogy meneküljek. Függetlenül attól, hogy milyen jó fej levelet írsz esetleg.
Persze a duma, hogy facebook nem arra van... stb De ha egy nekik tetsző férfi írna rájuk ismeretlenül, akkor már beleférne. :D Meg ha ők egy kicsit is belelátnának a férfiak helyzetébe, tudnák manapság mennyire reménytelen társat találni, kicsit talán megértőbbek lennének. De amíg szépek, csinosak... Körülöttük forog a világ, addig le van tojva mindenki magasról. Manapság tényleg csak a felszínes emberek tudnak ismerkedni, mindenki másnak nincs ideje. Annyira felgyorsult minden. Percek alatt több száz követő, szelfik, tengerpart, siker, pénz, csillogás a mozivásznon... :D Más nem számít, csak a felszín, a külső. Minden más csak később lesz fontos, akkor meg mikor jönnek a problémák, gyorsan keresni kell mást, egy ugyan olyan tökfejet, aki sármos és szépen tud pózolni, vagy elég "okos, intelligens, és határozott" ahhoz, hogy mindenféle hülyeséget összehordjon, amivel leveszi a lábáról a nőt. Tök mindegy, hogy igaz-e, vagy van-e értelme, úgysem számít mert később lesz más, csak abban a pillanatban legyen meg az álomkép, mintha egy filmből lépett volna ki...
Persze tisztelet a kivételnek, de tinderen sok az ilyen üresfejű nő, meg úgy átlagban Budapest környékén.
A népszerűség az érték, meg a süket duma, a marketing szöveg. Más lényegtelen. Kit érdekelnek a gondolataid, valójában mit érzel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!