Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Mennyire kelt nálatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mennyire kelt nálatok pozitív benyomást, ha valaki facebookon ír rátok ismerkedési szándékkal úgy, hogy tinderen talált meg titeket?

Figyelt kérdés
Beleuntam, hogy ha csak jobbra húzom, akkor egyáltalán nem biztos, hogy valaha is megtaláljuk egymást, ezért gondoltam erre, hogy mindent vagy semmi alapon megkeresek néhány tinderen szimpatikusnak tűnő lányt, akinek normális bemutatkozása van, és úgy tűnik az írása alapján, hogy komolyan ismerkedne, meg nem egyéjszakás, és írok nekik facen, szintén normális, igényes levelet.

2017. aug. 12. 09:36
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
sajnos így tapasztalom én is, de nem vagyunk előrébb a siránkozástól :D szóval inkább szeretnék tanulni a dologból, olyan netes fórumokat, oldalakat keresni, ahol lehet online ismerkedni, tinderre, (esetleg ha van használható, akkor más randiapp?) meggyőző képeket, bemutatkozást, levelet írni, meg persze magamat is fejleszteni és akkor talán kevésbé lesz reménytelen a dolog. Szóval inkább ilyen ötleteket kérek. Teli vagyok energiával, szóval csak az irányt kellene belőni :D Ahogy eddig elnézem akkor ez a facebookos ötlet bukta.
2017. aug. 12. 12:17
 12/15 anonim ***** válasza:

Ha fészen akarsz ismerkedni, keress ismerkedős csoportokat, millió van, városonként, országosan, akárhogy.

Hogy milyen a felhozatal, azt passzolom, nem voltam még ilyenben. Egy próbát megér. :)

De higgyétek el, a Tindert ugyanúgy szidhatnák a csajok is, hogy a pasik 90%-a csak dugipajti keresésére használja... függetlenül attól, hogy mit ír az oldalán. :)

Én egy ideje már nem használom, de ismerősi körben sokan igen. Van olyan barátnőm, aki komoly kapcsolatot keres, és csak olyan pasikkal beszélget, akik szintén hasonlóan indítanak, ehhez képest csak(!) szexkapcsolatra sikerült szert tennie. Volt köztük rövidebb, hosszabb is, különböző indokokkal, de egyik sem vállalt be komoly kapcsolatot, a kezdeti állítások ellenére.

Persze van ellenpélda is: Ugyanennek a csajnak a húga meg szakítás után egyszer felnézett poénból, mondván ő is kipróbálja, és az első match srác meg azóta az élettársa. :)

Oké, persze, nyilván személyiség kérdése, de a lényeg, hogy nemcsak a pasik szenvednek sokat. :)

2017. aug. 12. 12:53
 13/15 anonim ***** válasza:
nekem életem van, nem ilyenjeim
2017. aug. 12. 21:47
 14/15 A kérdező kommentje:
Kinek nincs élete? szerintem pont hogy jó életem van, nem mintha itt köze lenne ehhez bárkinek, de le merem fogadni, hogy ezerszer színvonalasabb és jobb életet élek nálad, annak ellenére, hogy még a párkapcsolatok terén a siker várat magára, de ha egyedül maradok innentől 80 éves koromig, akkor is boldog ember leszek szóval ez nem jött be.
2017. aug. 12. 22:55
 15/15 A kérdező kommentje:
ismerkedős csoportokba meg kb cigányok irkálnak, meg fake profilosok, nulla helyesírással, abból nem kérek, tinderhez képest is legalja. vagy van valakinek pozitív tapasztalata? Meg épp ezért gondoltam, hogy írok, ha megtaláltam tinderen, akkor tuti hogy ismerkedni akar és szingli (legalábbis normális emberek akkor vannak fenn tinderen) A másik megjegyzéshez meg annyit, hogy szerintem a lányoknak pont nem kellene annyit panaszkodni, ha kellőképp megszűrné az embereket, akkor nem lenne ez, hogy csak szex, várassa meg a srácot, és akkor meglátja, hogy küzd-e érte. De így, hogy a normálisaknak, pl nekem nem adják meg az esélyt, hogy bizonyítsam, hogy hosszútávú kapcsolban is hűséges maradnék, nem tudom a helyzetüket annyira átérezni. Oké, hogy valamennyire nehéz a sok jelentkező közül kiszűrni a normálisakat, de akkor is sokkal könnyebb a dolguk, mint nekünk... legalább vannak jelentkezők...
2017. aug. 12. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!