Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 2 napig nem írt vissza. Erre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 napig nem írt vissza. Erre hogy kéne reagálnom?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, randizgatsz egy sráccal 2 hete, volt 3 iszonyat jó randitok(szex még nem). Minden nap beszéltetek, vagy írt, vagy hívott, néha én írtam rá. Ahogy pont legutóbb, 2 napja, de arra csak most reagált. Most mit kéne tennem? Hagyjam a fenébe, ne válaszoljak neki?

21L

2017. okt. 5. 20:33
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Szerintem lazíts egy kicsit. Ne vedd ilyen véresen komolyan ezt az egészet. Nekem még tiniként sikerült néhány pasit elüldöznöm a házsártoskodással. Teljesen kiakadtam, ha 1-2 napig nem jelentkezett a delikvens. Nem valami vonzó viselkedés, már utólag belátom. Ne ess ebbe a hibába. Még nem is jártok (vagy igen?), milyen jogon kéred számon? Beszélgessetek, érezd jól magad vele, a többi meg majd alakul. Persze nem kell csukott szemmel járnod. Ha belebotlasz egy helyesebb, kedvesebb, érdeklődőbb pasiba, akkor Te is továbbállhatsz. Fiatal vagy, annyi pasid lehet még, mint égen a csillag. Nem érdemes egy miatt bosszankodni.
2017. okt. 5. 20:49
 12/28 anonim ***** válasza:
76%

Én még nem láttam azt a válaszodat, mikor írtam az enyémet, amiben leírod, hogy gyerekes.

Ahelyett, hogy kiderítenéd az igazságot, a saját egód és a h..lye fantáziád után mész, ami lehet, hogy TÉVES!! hogy megszakítod vele a kapcsolatot! Naiv állításod szerint nem vagy, de látszik, hogy még GYEREK vagy!

"A tettek sokkal többet elmondanak, mint a szavak."

Írt neked, akkor meg mit kattogsz a dolgon, ha gyáva vagy megkérdezni tőle, hogy miért nem írt két napig?

Tudod kislány, a hosszútávú kapcsolat titka a nyílt és őszinte kommunikáció bármiről!!!

Majd megtapasztalod, ha x év után is még egyedül leszel!

2017. okt. 5. 20:50
 13/28 A kérdező kommentje:
#12 nem gyávaságból nem kérdezném meg, hanem, mert úgyis azt mond rá, amit akar, nem feltétlen az igazat, ergo felesleges kör lenne és nemis akarom számonkérni ezáltal. Csak egyszerűen rosszul esik, és ilyenkor bizalmatlan leszek, mert magamból kiindulva, én akkor nem válaszolok valakinek napokig, ha nem kimondottan érdekel az illető.
2017. okt. 5. 20:54
 14/28 anonim ***** válasza:
50%

1. NEM magadból kéne kiindulni, mert ő nem te vagy. Ő egy különálló személy!

2. 2 hete randizol valakivel, és ennyi bizalmad sincs benne? Akkor eddig miért hitted el minden szavát?

A pasik képesek lehazudni a csillagos eget is a lányoknak! Na, akkor most mi van? Eddig hittél neki? Most meg nem hinnéd el azt, amit mondana?

Hát, elég nagy bajok vannak nálad, az már biztos!

2017. okt. 5. 20:59
 15/28 A kérdező kommentje:
#14 te minden kérdés alatt olyan gőgösen osztod az embereket, mintha te lennél a Jani és te aztán már mindent tudnál az életről. Nem te vagy a Jani, és nemis biztos, hogy te látod jól a dolgokat. Eddig természetesen bíztam benne, hisz normálisan írt, érdeklődött irántam. Akkor mi okom lett volna ne bízni benne? De persze, visszaírhatok majd neki, ha más nem, leszünk barátok :D Ki tudja.
2017. okt. 5. 21:02
 16/28 anonim ***** válasza:

Azt csinálsz, amit akarsz.

Az okos a mások hibájából, a buta a sajátjából tanul!

Nem én vagyok a Jani, főleg nőként nem. :D

Tanácsot szerettem volna adni neked, mert látom, hogy mennyire tapasztalatlan vagy.

De menj csak a saját fejed után. Látszik, hogy te csak azt a választ fogadod el igaznak, ami már eleve megszületett a fejedben és csak önvisszaigazolást vártál!

Nem is kell kiderítened az igazságot, elég csak a saját fejed által kitalált dolgot követned.

A te dolgod.

Te kérdeztél, én válaszoltam, hogy kérdezd meg tőle..ja.. hogy ez már ellenkezik az egóddal. Bocsánat. Akkor élj boldogul!

2017. okt. 5. 21:08
 17/28 A kérdező kommentje:
#16 de mit érek azzal, ha megkérdezem? Azt fogja mondani, nyilván, hogy elfoglalt volt. Ezzel most akkor meg lesz oldva a dolog? Ha engem valaki igazán érdekel, azt akkor sem hagyom lógva napokig, ha félholtan fekszek a kórházban. Na mindegy, nagyon friss még az ismerettség, nem idegesítem magam miatta. Lesz ami lesz :)
2017. okt. 5. 21:21
 18/28 anonim ***** válasza:

Egyezek veled totál, ilyen esetekben tényleg csak arra lehet gondolni, hogy nem érdekled már a másikat annyira... Ha megkérdezed miért nem reagált 2 napig és nem valami teljesen átlátszó hazugságot mondd, akkor írd már meg légyszi, kíváncsi lennék

21/L

2017. okt. 5. 21:47
 19/28 anonim ***** válasza:
Kérdező, 3 randi után ostobaság azt várni a pasitól, hogy Te legyél neki a világ közepe. Én is elkövettem ezt a hibát. Azt hittem, hogy nekem kell a legfontosabbnak lenni a pasi életében. Utólag nevetségesnek látom az akkori viselkedésemet. És képzeld, amikor félholtan feküdtem a kórházban, akkor hanyagoltam a férjemet. Azt se tudtam, hol a telefonom. Nem is érdekelt. A kórházbòl értesítették, hogy baj van, én meg csak arra koncentráltam, hogy életben maradjak és meggyógyuljak. De egy pillanatig nem kételkedett a férjem a szeretetemben. Hidd el, hogy van az a helyzet, amikor nem az üzenetírás a legfontosabb. De ez nem azt jelenti, hogy nem érdekled a másikat. Nyugodtan érdeklődhetsz, hogy mi történt vele, amíg nem beszéltetek. Ha meg nem hiszed el, amit mond, akkor hagyd a fenébe. 11 voltam.
2017. okt. 5. 21:56
 20/28 anonim ***** válasza:
világi probléma
2017. okt. 5. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!