Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 napig nem írt vissza. Erre hogy kéne reagálnom?
Tegyük fel, randizgatsz egy sráccal 2 hete, volt 3 iszonyat jó randitok(szex még nem). Minden nap beszéltetek, vagy írt, vagy hívott, néha én írtam rá. Ahogy pont legutóbb, 2 napja, de arra csak most reagált. Most mit kéne tennem? Hagyjam a fenébe, ne válaszoljak neki?
21L
Én még nem láttam azt a válaszodat, mikor írtam az enyémet, amiben leírod, hogy gyerekes.
Ahelyett, hogy kiderítenéd az igazságot, a saját egód és a h..lye fantáziád után mész, ami lehet, hogy TÉVES!! hogy megszakítod vele a kapcsolatot! Naiv állításod szerint nem vagy, de látszik, hogy még GYEREK vagy!
"A tettek sokkal többet elmondanak, mint a szavak."
Írt neked, akkor meg mit kattogsz a dolgon, ha gyáva vagy megkérdezni tőle, hogy miért nem írt két napig?
Tudod kislány, a hosszútávú kapcsolat titka a nyílt és őszinte kommunikáció bármiről!!!
Majd megtapasztalod, ha x év után is még egyedül leszel!
1. NEM magadból kéne kiindulni, mert ő nem te vagy. Ő egy különálló személy!
2. 2 hete randizol valakivel, és ennyi bizalmad sincs benne? Akkor eddig miért hitted el minden szavát?
A pasik képesek lehazudni a csillagos eget is a lányoknak! Na, akkor most mi van? Eddig hittél neki? Most meg nem hinnéd el azt, amit mondana?
Hát, elég nagy bajok vannak nálad, az már biztos!
Azt csinálsz, amit akarsz.
Az okos a mások hibájából, a buta a sajátjából tanul!
Nem én vagyok a Jani, főleg nőként nem. :D
Tanácsot szerettem volna adni neked, mert látom, hogy mennyire tapasztalatlan vagy.
De menj csak a saját fejed után. Látszik, hogy te csak azt a választ fogadod el igaznak, ami már eleve megszületett a fejedben és csak önvisszaigazolást vártál!
Nem is kell kiderítened az igazságot, elég csak a saját fejed által kitalált dolgot követned.
A te dolgod.
Te kérdeztél, én válaszoltam, hogy kérdezd meg tőle..ja.. hogy ez már ellenkezik az egóddal. Bocsánat. Akkor élj boldogul!
Egyezek veled totál, ilyen esetekben tényleg csak arra lehet gondolni, hogy nem érdekled már a másikat annyira... Ha megkérdezed miért nem reagált 2 napig és nem valami teljesen átlátszó hazugságot mondd, akkor írd már meg légyszi, kíváncsi lennék
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!