Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 napig nem írt vissza. Erre hogy kéne reagálnom?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, randizgatsz egy sráccal 2 hete, volt 3 iszonyat jó randitok(szex még nem). Minden nap beszéltetek, vagy írt, vagy hívott, néha én írtam rá. Ahogy pont legutóbb, 2 napja, de arra csak most reagált. Most mit kéne tennem? Hagyjam a fenébe, ne válaszoljak neki?
Tedd azt, amit érzel. Ne mi, kívülállók mondjuk meg ezt, mivel nem ismerjük a kapcsolat dinamikáját, téged sem meg a csávót sem.
2017. okt. 5. 20:35
2/28 anonim válasza:
ne valszolj 2 napig, csak leesik neki
2017. okt. 5. 20:36
3/28 A kérdező kommentje:
Az lehet, de ha eddig minden nap keresett valaki, aztán felszívódik 2 napra, akkor mégis mit kéne gondolni? :D Hogy már nem érdeklem?
2017. okt. 5. 20:37
4/28 anonim válasza:
Nem tom. Ahogy érzed . Mit számít ez? Ma már nem szeretetre mennek a kapcsolatok . Pénzre, szexre, külsőre , őrültségekre és utálatra féltékenységekre. Mindent vagy semmit. Ámbár bocsánat ha megsértem a szerelmi kódexet . De hamis ez az egész.
5/28 anonim válasza:
Engem innentől kezdve nem érdekelne. Lehet előre írni, ha komoly dolog, hogy bocs most nem érek rá 1-2 napig... Ha taktikázás miatt nem ír, akkor onnantól kezdve rólam nem hall többet.
6/28 anonim válasza:
Valaszolj neki.
Poenosan erdeklodhetsz,hogy merre jart.
7/28 A kérdező kommentje:
#2 én is erre gondoltam, de nem szeretem a bosszút, gyerekes dolognak találom. Szerintem inkább vissza se írok neki többet...ha valaki rám se bagózik napokig, akkor annyira biztos nem érdekelhetem, mint ő engem. Vagy ha mégis, akkor majd felhív.
2017. okt. 5. 20:38
8/28 anonim válasza:
Agyad van? Szád / kezed van?
Kérdezd meg tőle, hogy miért nem írt két napig!
Ne legyél már agyilag gyerek, hogy akkor két napig nem írsz neki, vagy hanyagolod, vagy felejtős!
Könyörgöm, 21 éves vagy! Viselkedj már felnőttként. Ha randizáshoz felnőtt vagy, akkor az őszinte kommunikációhoz is legyél felnőtt!
Lehet, hogy csak nagyon elfoglalt volt..stb. Mi honnan tudhatnánk?
2017. okt. 5. 20:40
9/28 anonim válasza:
Tehát visszaírt! Csak 2 nappal később.
Ergo biztos nagyon elfoglalt volt. Ha a párod lesz és nem válaszol 5 percenként behisztizel majd? Nem fogsz így párt találni, a férfiak ezt nagyon utálják.
2017. okt. 5. 20:40
10/28 A kérdező kommentje:
Dehogyis, agyamra is menne, ha valaki 5 percenként írogatna. De azért napokig nem válaszolni annak, akivel alakulóban van egy kapcsolat...hát nem tudom, nekem ez nem fér bele. Azt meg nem fogom hagyni, hogy csak szórakozzon velem, vagy talonban tartson. Naiv nem vagyok. Amúgy, kedves #8, hol mondtam olyat, hogy akkor most 2 napig nem írok vissza? :D Ezt az egyik válaszoló írta, és én is azt mondtam erre, hogy gyerekes dolog lenne. De az is felesleges lenne, hogy rákérdezzek, hogy miért nem írt. Arra kitalálhat bármi kamu dolgot is. A tettek sokkal többet elmondanak, mint a szavak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!