Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magányos férfiak, akik barátnőre vágynak, túlmagasztalják a nőket?
Úgy beszélnek róluk, mintha elérhetetlenek és tökéletesek lennének...
Mintha kiváltság lenne megszerezni egyet is.
Nem értem miért, ők is emberek, semmivel sem többek a férfiaknál.
Ti mit gondoltok ezzel kapcsolatban? N
Inkább azt látom, hogy egy ideig ez így van, aztán jön a bántás :D
Ez egyszerű önvédelmi mechanizmus. Nekik nem azért nincs bnőjük, és magányosok, mert csúnyán, buták, igénytelenek, fszfejek, stb, hanem mert mi nők gonoszak vagyunk, csak a tiptop fiúkra vágyunk, meg millás fizura, meg minden mást bemagyaráznak. :D
Itt sem kell általánosítani. :) Magányosnak hú de magányos nem vagyok, mert vannak barátaim mindkét nemből, de barátnőre vágyom. Abban, hogy ők is emberek és nem kellene tőlük fosni stb. abban egyetértek. Mégis, ha meglátnék olyan lányt, aki számomra elsőre szimpatikus kívülről és kisugárzás ügyileg... lehet nem merném leszólítani:D Pedig talán butaság, de.. de ja:)
Azt se hiszem, hogy mindenki "tiptop" fiúkra vágyik, mert bizonyára nincs így, s mindenkinek más a helyes/szép. Akire más azt mondaná csúnya, az megint másnak tök helyes. Én is valami ilyesmiben reménykedek.. :D
Nem mindig. Van, amikor annyira akarják, és annyira frusztrálja őket, hogy nincs, hogy átcsap gyűlöletbe.
(Pl. az oldalon A legrosszabb válaszoló)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!