Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi ezek közül a tulajdonságok közül egyel is rendelkezik, akkor ne számítson átlagos barátnőre hiába van mellette bármilyen jó tulajdonsága is?
- félénk
- tutyi mutyi
- nagyon vékony, gyenge
- anyuka pici fia
- nagyon határozatlan
- igénytelen
Pontosan. Nem is értem, ilyen tulajdonságokkal hogy lehet egyáltalán élni, nem még hogy párt keresni.
Még a félénkség, ami bizonyos mértékig belefér, de vannak akik nem mertnek a boltban szólni az eladóhoz, meg hasonlók, azok nem tudom, mit várnak :D
Egy férfi legyen FÉRFI. Határozott, erős, domináns, magabiztos (persze egészséges mértékig).
(nekem is volt randim hasonló fiatalemberrel /amúgy okos, értelmes volt, a külsejéből is lehetett volna jobbat kihozni, tehát láttam benne potenciált/, de bementünk egy étterembe, a pincérnő ránézett, megkérdezte tőle, hogy "miben tud segíteni?", ő meg -nem tudom zavarban volt-e, vagy mi történt- teljesen lefagyott, egy szót sem bírt kinyögni, erre a pincérnő ismét megkérdezte, hogy "can i help you?" - na, ekkor gondoltam mentem a menthetőt, mielőtt tovább ég szegény kértem én egy asztalt... innen már nem lehetett felhozni a dolgot...)
Érdekes, vékony vagyok, mégsem vagyok gyenge.
De akkor gondolom ha kigyúrom magam, elvárhatom, hogy a barátnőm legyen nádszálvékony
#4 "...nem tudom, mit várnak..."
Én a halált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!