Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy 30 felett valakinek annyira megváltozik az arc struktúrája, úgy megereszkedik az arcbőre (férfi), hogy az eddigi nőfalóból (na inkább bő átlagos pasi) az lesz, aki egy nőnek sem kell?
Ez a kiégés, a kiélés és a csapongó életmód következménye.
Gondolom az alvásra nem fordítottál elég időd és a sok kávé eléggé romboló hatást tud elérni.
Plusz azért te se fiatalodsz már, fogadd el, hogy öregszel, és a bőröd ruganyossága veszít.
Mennyi VIZET iszol egy nap?
"Na jó, február környékén 2-3 hétig masszívan ittam, lerészegedtem minden nap majdnem. "
A test nem felejt, aminek meg van a következménye idővel!
És ezek a változások mikor kezdtek el nálad jelentkezni?
Sikerült már végre túllépnek az exeden? Hisz ez is befolyásoló tényező, a szomorkodás, a lelkileg való leterheltség.
"Az exemen való túllépés sajnos soha ne fog megtörténni, szerintem. Nekem ő volt az igazi, az egyetlen."
KIFOGÁS!!!!!!!! Ő megcsalt téged, és elhagyott! És még őt nem akarod elfelejteni?! Akkor szerinted ő mennyire szeretett téged?
Ennyire h..lye nem lehetsz!
Csak tudd, így soha a büdös életbe nem leszel boldog, nem lesz egy normális kapcsolatod se, gyereked se lesz így, mert ugye nem lesz normális kapcsolatod!
Előbb magadat tedd már rendbe agyilag és utána foglalkozz olyan pitiáner dolgokkal, minthogy az arcod egy kicsit megereszkedett.
Tudod, hogy miért ereszkedett meg?
A sok lelki tehertől, a sok lelki szeméttől, amihez még mindig foggal-körömmel ragaszkodsz és nem vagy hajlandó elengedni!
Szóval, akkor egyszer p..ofára estél, é akkor innentől kezdve homokba dugod a fejedet.
Pluszba a többi negatív rosszból táplálkozol!
Na, idefigyelj, mondok egy példát, bár igaz, ez az egy eltörpül a sok sz..r mellett, de megpróbálom:
Szüleim 4 évig jártak együtt mielőtt összeházasodtak. Most lett volna nyáron a 33. házassági évfordulójuk.
Anyukám 12 évig küzdött a daganattal. Apa minden vizsgálatkor, műtétkor, kemókor ott volt mellette, ápolta, szerette, egészen anya február eleji haláláig. Anyukám csak 56 éves volt!
Szóval ennyit a folytonos rosszról.
Egyébként tudod, hogy miért van annyi válás, meg sz..r kapcsolat?
Mert lusták tenni az emberek minden egyes nap a kapcsolatért, ha probléma merül fel, akkor egymást hibáztatják, nem akarják megoldani a problémát inkább menekülnek, beleugranak egy másik kapcsolatba, nem kommunikálnak őszintén és nyíltan egymással.
Nem a rosszból kéne kiindulni, hanem a jóból.
Akkor az utcára se menj ki, mert ott is bármikor elüthetnek, hisz van, akit a villamosmegállóban vagy a zebrán gázolnak halálra!
Max egy feles a sör mellé? Heti hányszor iszol alkoholt? A sör is annak számít, úgy vonja ki anszervezetedből a vizet, hogy ihajj.
Szerintem a sok pia leszívta a vizet, a tartalékaid a csak sör és néha feles mellett nem tudtak feltöltődni.. így szottyadt lettél. Havonta egyszer igyál egy sört és döntsd magadba a vizet, aludj sokat és szerezz egy hidratálót az arcodra.
25 kilónként napi egy liter vizet igyál, ha 75 vagy, akkor 3at. Ha alkoholt iszol, plusz egy litert mellé.
A krém jót fog tenni, mellé aludj sokat és lazíts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!