Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megtalálhatom úgy a társam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtalálhatom úgy a társam hogy átlagos férfiként mindig azt hallom a nőktől hogy légy már férfi?

Figyelt kérdés

Exektől, barátnőktől, kolléga nőktől.

Hogy lehetek férfi?

2017. aug. 8. 10:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Szerintem, nem, nem találhatod meg úgy ha mindig ezt hallod...és nem csak 1 nőtől..valószínűsítem, hogy nem véletlenül..

Egy párkapcsolat egy nőből és egy férfiből áll!!

Igen, ők férfit akarnak, jelentsen ez a szó náluk bármit is.

Minden nőnél mást jelent!

Ha tudod hogy mit szeret a kiszemelt nő, akkor nyert ügyed van.

Ha csak magad adod...és egy nőnek te jelented magát a FÉRFIT, akkor még jobban nyert ügyed van.

2017. aug. 8. 10:45
 2/13 anonim ***** válasza:
69%

Persze, hogy megtalálhatod.

De ha ennyien ugyanazt mondják, talán érdemes lenne elgondolkozni, hogy mi az oka ennek, miért nem látnak férfinek sokan és ha azt látod, tényleg van valami ok, akkir azon változtatni.

2017. aug. 8. 10:49
 3/13 anonim ***** válasza:
Jó lenne tudni, miért mondják. Ha ennyien mondják, akkor gond van.
2017. aug. 8. 10:52
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
esély az megvan rá, de ha ennyien mondják, akk sanszos, hogy valamin változtatni kell...vagy legalábbis ki kellene derítened, hogy miért mondják ezt.
2017. aug. 8. 10:53
 5/13 anonim ***** válasza:
Szerinted mi az oka, hogy ennyien ugyanazt mondják?
2017. aug. 8. 11:02
 6/13 A kérdező kommentje:
5. Neem tudom talán mert érzelmes vagyok de ez alaptermészet
2017. aug. 8. 11:07
 7/13 anonim ***** válasza:
84%

Nem, az érzelmesség legtöbbször nem alaptermészet, sőt, legtöbbször nem is érzelmesség. Ne vedd egyből magadra, de sok fiú/srác/férfi nevezi magát érzelmesnek, miközben valójában csak frusztráltak, hisztisek, manipulatívak, törleszkedők, passzív-agresszívak és sértődékenyek.

Szóval mit értesz egészen pontosan az érzelmesség alatt?

+1 protip: az "érzelmesség" az esetek 99,85%-ában azonnal felszívódik, mihelyt megvan a rendszeres szex :D

2017. aug. 8. 11:27
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Mit értesz érzelmesség alatt? Figyelmesséhet, vagy rosszabb hisztit, féltékenykedést, mint egy menstruáló nő?

Sejtésem szerint az utóbbit, ha mindenkitől ugyanazt a véleményt kapod, ezt viszont én sem tudnám nálad tolerálni. Javaslom, ne vond meg a vállad, hogy sz van, te ilyen vagy, hanem gondolkozz el.

2017. aug. 8. 11:30
 9/13 anonim ***** válasza:
59%
Egy erzelmes ferfi meg siman lehet ferfias, egy hisztis, mindenen siro ferfi inkabb egy hat eves kisfiu benyomasat kelti.
2017. aug. 8. 12:34
 10/13 anonim ***** válasza:

Ha sok ezt mondja neked, akkor ott valami gond van. Nem átlagos vagy, hanem átlag alatti.

Kérdezd meg valamelyik nőt őszintén, hogy mind kellene változtatnod, hogy férfiasnak lásson.

Ezután fogadd meg a tanácsát!

2017. aug. 8. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!