Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is feltűnt már, hogy olyan kelletlenek a mai férfiak, ha párkeresésről van szó?
Nincs meg bennük az a tűz, vágy, hogy barátnőt akarnának, inkább azt érezni rajtuk, hogy "ha akar egy csaj valamit, majd idejön". Olyan passzívak, pedig nekik kéne a nőket elkápráztatni. Sőt, többször hallottam már olyat is, hogy a múltbéli kapcsolataikat is meg nem történtté akarták tenni:
"Ó, ha akkor nem rángatnak el abba az ominózus buliba, nem talákozom XY-nal, az életem sokkal jobban alakulhatott volna..."
Komolyan azt érzi az ember, hogy a férfiakat egy kapcsolat csak degradálja, lehúzza, depissé teszi. Ez látszik teljes mértékben a hozzáállásukon is. De ettől meg nem nedvesedik a nők bugyija...
Nektek is feltűnt ez? Manapság már tű a szénakazalban egy tüzes, tettrekész, vagány, bevállalós férfi, akitől egy nő elalél? Mégis mit lehet kezdeni egy kelletlen, küzdésképtelen pasival? Sajnálom, de nem tud egy ilyenért megdobbanni a szívem.
Ezt értétek el a nagy feminizmusotokkal.
Hát akkor most egyétek meg, amit főztetek, jó étvágyat :D
Épeszű férfi már a pinán kívül úgysem akar tőletek semmi mást, ezért vagy hazudik, hogy megdughasson, vagy őszinte és krvázni jár :D
Ha pék lennél azon keseregnél, hogy nem viszik a száraz kiflit...
Gondolkodj el az ok-okozati összefüggéseken, ha szerinted tényleg ilyen mostanában a helyzet.
Érdekes, hogy te se vagy itt a gyakorin picsogni :D
Tán csak nem lepattintott valamelyik szuper hímpéldány? :D
Vagy csak annyira gechironda vagy, hogy bottal se piszkálnak meg? :D
Nyugi, meg fog, én az őszinte fajta vagyok, aki krvázik :D
Szóval, hacsak nem reklámozod magad a beszamolok-on vagy a rosszlanyok-on, akkor semmi esélyed, hogy megdugjalak :D
"pedig nekik kéne a nőket elkápráztatni"
Ez ellen nőként is tiltakozom. Senkinek sem feladata koslatni a másik után, meg produkálnia magát a semmire. Egyszerűen mindkét nemtől szánalmasnak tartom, hogy a puszta jelenlétükért várják, hogy valaki majd körbepattogja őket, kérdezgesse, meg "elkápráztassa" őket. A nőkkel is van baj bőven a hercegnős "bszokrád" viselkedéssel az élen, szerintem.
Alapvetően az a jó, ha ez tud úgy működni, mint egy ping-pong. Valaki lép egy kicsit, a másik észreveszi, h szimpatikus neki, akkor ő is lép, aztán erre a másik megint egyet... Végül valahogy eljutnak a randiig és a kölcsönös megismerésig/érdeklődésig. Csak ti ebből hiúsági kérdést csináltok, mert juj, de megalázó, te úristen kimutatni sejtelmesen de még értelmezhetően a másik tudtára adni, hogy "igen, te tetszel nekem azok alapján, amit eddig tudok rólad, és igen, szeretném, ha felfigyelnél erre és közelednél felém te is". Legyen ez egy kedves gesztus, egy hosszabb egymás szemébe nézés, vagy valami konkrétabb...
Annyira önzőek és szociális analfabéták egyesek, hogy fáj. Nem akarom elhinni, hogy a két nem nem képes egymásban az embert látni, akinek ugyanannyi tenni valamiért, mint nekik...
21n
Nyilván, tökéletes kis életed van neked is, mint itt mindenkinek :DD
Azért vetted magadra annyira, amit írtam, pedig akinek nem inge.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!