Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok milyen számotokra az ideális férfi, ha párkeresésről van szó?
185 cm vagy magasabb, átlagos/sportos/vállas/izmos alkatú. A lényeg hogy ne legyen dagadt, se nem nagyon vékony. Arcra jól néz ki számomra. A stílusa/öltözködése normális. Ad magára, nem érzem azt rajta hogy csöves vagy hogy kétszer egymás után ugyanazt a nadrágot/pólót veszi fel. Karbantartja a testét.
Belsőre normális, kedves, megértő, tökös, férfias, magabiztos, jó dumás, bátor, kezdeményező, önbizalommal teli.
22/L, 175 magas vagyok és a szép lányok közé sorolnám magam :)
25 éves milliomos, csak engem szeret, tenyerén hordoz.
A többi nem számít.
"kétszer egymás után ugyanazt a nadrágot/pólót veszi fel."
Ezen jót nevettem.:D Van, hogy 3x is felveszem ugyanazt a pólót.
Nekem a sportos férfiak jönnek be :)
A lényeg hogy ne legyen kövér, se olyan nagyon vékony, ne legyen páva se beképzelt. A haja legyen sötét barna vagy fekete :D de igazából az mindegy. A pénze se számít.
Nekem ő az álompasi, csak amerikai. Mindent megadnék hogy korombeli magyar legyen és vele éljek :)
coubsecure-a.akamaihd.net/get/b137/p/coub/simple/cw_image/e9
adece2433/0e1ef54cd76c70e3040bc/cotd_email_1445518558_00031.j
pg
Minimum 100 kg fölött legyen, ne zsírban, izomban.
Ha már feszül rajta a 2-3 XL bőrdzseki, akkor nagyon jó.
Karja legyen 50 cm fölött, szóval gyúrjon komolyan.
Minimum valami 5 bmw vagy audi a6 legyen, de inkább terepjáró, azokból is a német márka.
jelenleginek egy Q7 van, igaz, nem is kis darab.
140 kg fölött van, alig tud kiszállni a kocsiból is.
Vállalkozó legyen, hogy minden évszakban el tudjon vinni nyaralni.
Csak kertes házban élő emberrel ismerkedem, nem akarok egy betonkockában élni, a nyári melegben.
Medence legyen, de a jakuzzi is jó ha van.
27L 182cm, modell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!