Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok milyen számotokra az ideális férfi, ha párkeresésről van szó?
#9 íme az igazi felszínes és anyagias nő mintapéldája :D
Az én ideálom nagyjából az első válaszolóéval egyezik:izmos,de legalábbis sportos,adjon magára,arcra is tetsszen.
Belsőt tekintve laza,humoros,bármiről lehessen vele beszélgetni(értelmes témákról is),megbízható,őszinte,bevállalós és céltudatos,ez nagyon fontos.Ne legyen túl romantikus,nyálas,de amikor kell,tudjon gyengéd is lenni.
20N
#7 vagyok, és rossz linket küldtem, biztos nem ő az álompasim :DD
Ő az: [link]
Jonathan Togo *-* CSI:Miamiban szerepel :3
14: De van ilyen férfi, mivel én is találkoztam már velük és többel volt párkapcsolatom is
A te fejedben csak:
1. Lúzer, papucs, béna, kedves, megértő, rendes, tisztelettudó, jófej
2. Tökös, magabiztos, gonosz, jó dumás, kihasználó, kezdeményező, megcsaló
férfiak vannak.
De képzeld léteznek olyan férfiak is, akik a fenti két csoport JÓ tulajdonságait kb egyesítik magukban. Akik nem végletes emberek, hanem az arany középúton vannak. Képzeld ilyenek is léteznek. Kevés van, de vannak
külső: nincs ideál.
persze most a fejemben valami képet tán össze tudnék rakni, de minek?
akik eddig tetszettek a való életben/akiket szerettem,teljesen eltérőek voltak. volt hosszú hajú, volt kopasz, volt magas,alacsony,vékony,macis..
mindben volt valami, ami megfogott.
belső: családcentrikus , optimista!!!, empatikus, legyen valamilyen elképzelése az életével kapcsolatban
16:
Így van! A nők és a férfiak is emberek! Nem pedig mesebeli lények!
Aki kib aszott mesék és romantikus filmek alapján képzeli el a valóságot az nagy hülye, legyen akár férfi, akár nő. Mégis néha úgy érzem hogy a legtöbb ember így szeretné élni az életét, függetlenül attól hogy milyen is a valóság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!