Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csajok milyen számotokra az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok milyen számotokra az ideális férfi, ha párkeresésről van szó?

Figyelt kérdés
szerelem,barátság,párkapcsolat,szex,férfi,ideál
2016. júl. 6. 18:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
59%

#9 íme az igazi felszínes és anyagias nő mintapéldája :D

Az én ideálom nagyjából az első válaszolóéval egyezik:izmos,de legalábbis sportos,adjon magára,arcra is tetsszen.

Belsőt tekintve laza,humoros,bármiről lehessen vele beszélgetni(értelmes témákról is),megbízható,őszinte,bevállalós és céltudatos,ez nagyon fontos.Ne legyen túl romantikus,nyálas,de amikor kell,tudjon gyengéd is lenni.

20N

2016. júl. 6. 19:27
 12/20 anonim válasza:

#7 vagyok, és rossz linket küldtem, biztos nem ő az álompasim :DD

Ő az: [link]

Jonathan Togo *-* CSI:Miamiban szerepel :3

2016. júl. 6. 19:28
 13/20 anonim ***** válasza:
Kíváncsi vagyok hány választ írtak férfiak, hogy aztán szidhassák a nőket :D
2016. júl. 6. 19:43
 14/20 anonim ***** válasza:
2.válaszoló tipikus nő :D olyan ideált keres aki macsó kemény,de közben érzékeny,és megértő.. hát szerintem ilyen személyiség nincsen. vagy akkor nagyon jó színész. mert elnézem ezeket a kigyúrt,bronz bőrű kefe hajú majmokat,és nem az jön le nekem,hogy hűségesek lennének bárkihez is. meghúznak pár csajt aztán jöhet a következő,de ez az én véleményem. lehet leszavazni teszek rá :)) a nők mindig a sikeres férfiak társaságát keresik,aki lehet,hogy egy bunkó fax,de legalább van pénze lehet vele programokat csinálni,a nők többsége az ilyet választja. belső értékek jah.. kb ez az utolsó helyen szerepel pár választásnál a nőknél.
2016. júl. 6. 19:53
 15/20 anonim ***** válasza:

14: De van ilyen férfi, mivel én is találkoztam már velük és többel volt párkapcsolatom is

A te fejedben csak:

1. Lúzer, papucs, béna, kedves, megértő, rendes, tisztelettudó, jófej

2. Tökös, magabiztos, gonosz, jó dumás, kihasználó, kezdeményező, megcsaló

férfiak vannak.

De képzeld léteznek olyan férfiak is, akik a fenti két csoport JÓ tulajdonságait kb egyesítik magukban. Akik nem végletes emberek, hanem az arany középúton vannak. Képzeld ilyenek is léteznek. Kevés van, de vannak

2016. júl. 6. 20:43
 16/20 anonim ***** válasza:
a mesékben filmekben vannak. ugyan úgy kedves aranyos szerény önzetlen szép lányok :)
2016. júl. 6. 21:14
 17/20 anonim ***** válasza:

külső: nincs ideál.

persze most a fejemben valami képet tán össze tudnék rakni, de minek?

akik eddig tetszettek a való életben/akiket szerettem,teljesen eltérőek voltak. volt hosszú hajú, volt kopasz, volt magas,alacsony,vékony,macis..

mindben volt valami, ami megfogott.

belső: családcentrikus , optimista!!!, empatikus, legyen valamilyen elképzelése az életével kapcsolatban

2016. júl. 6. 21:45
 18/20 anonim ***** válasza:

16:

Így van! A nők és a férfiak is emberek! Nem pedig mesebeli lények!

Aki kib aszott mesék és romantikus filmek alapján képzeli el a valóságot az nagy hülye, legyen akár férfi, akár nő. Mégis néha úgy érzem hogy a legtöbb ember így szeretné élni az életét, függetlenül attól hogy milyen is a valóság...

2016. júl. 7. 00:14
 19/20 anonim ***** válasza:
Sportos, helyes arccal, kedves stílussal, legyen esze.
2016. júl. 7. 16:16
 20/20 Dénesch válasza:
Fontos a külső a testi vonzalom miatt, de nem elsődleges szempont. Aki hosszútávra tervez, az a belső értékeket helyezi előtérbe. Számomra létfontosságú, hogy hasonlóan gondolkodjon az élet fontosabb dolgairól mint én. Legyen őszinte, talán ez a legfontosabb. Bizalom nélkül el sem tudnám képzelni a kapcsolatot. Nyitott legyen az általam kedvelt elfoglaltságokra, lehessen vele beszélni minden témáról. Fogadjon el olyannak amilyen vagyok. Legyen hűséges társ.
2016. júl. 8. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!