Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ideális esetben egy párkapcsolatban egy férfi mennyit költ egy nőre havonta?
Nem a két végletről beszélek: 1. ahol az utolsó fillért is felezik a pékségben 2 kakaóscsiga után 2. ahol a férfi tartja el a nőt és mindent fizet neki
2 felnőtt ember akik párkapcsolatban vannak, a nő külön él és minden kiadását maga fizeti (rezsi,étel,ruházkodás,szépségápolás stb.). "Mennyit költ" ezen azt értem hogy közös programok, étterem cukrászda,ajándék vagy bármi más amit a nőnek szán. Olyan dolgok amit a nő is kitudni fizetni magának, de a férfi kifizeti "ajándékként".
170-et keresek, de a barátnőmre havi 5-nél nem költök többet.
Néha elmegyünk moziba, néha beülünk meginni valamit és hasonlók.
De ő is egy csomószor meghív, vagy vesz nekem ajándékot. 5 hónapja vagyunk együtt.
23/F, 21/L
Én ezt valahogy úgy gondolom, hogy ha külön élnek, akkor az a fél tesz bele többet, amelyiknek nagyobb lehetőségei vannak. Ha a barátom most egy álomnyaralást tervezne, amire nekem nem telik, ám neki igen, és mindenképp el akar menni, és mindenképp velem, akkor mindenféle skrupulus nélkül hagynám fizetni.
A realitáshoz viszont az áll közelebb, hogy amikor nálam van a barátom, akkor mindig vendégül látom valamivel, és szeretem, ha ezt viszont ő fogadja el tőlem lelkifúró nélkül.
Szerintem nem a nőre kell költeni, hanem úgy általában a kapcsolatra. Mindkét félnek. Hogy mennyit is milyen arányban, az szerintem nagyon függ a felek anyagi lehetőségeitől, igényszintjétől.
Én nem szeretem a centizgetést, szerintem az a jó, ha mindenki a saját igényeinek megfelelően költ a kapcsolatra. Például ha nekem van valamilyen programra igényem, akkor szó nélkül veszek két jegyet, a barátomnak is. Ha meg ő szeretne valahova beülni, valahova elmenni, akkor ő hív meg. Néha apró ajándékokkal kedveskedünk egymásnak, csak mert adni jó...
Én sose számolgatom, hogy mennyit költök a barátomra, vagy ő rám, mert örömet okoz adni is, kapni is. És ez az öröm, a közös élmény nem fejezhető ki pénzben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!