Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ideális esetben egy párkapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ideális esetben egy párkapcsolatban egy férfi mennyit költ egy nőre havonta?

Figyelt kérdés

Nem a két végletről beszélek: 1. ahol az utolsó fillért is felezik a pékségben 2 kakaóscsiga után 2. ahol a férfi tartja el a nőt és mindent fizet neki

2 felnőtt ember akik párkapcsolatban vannak, a nő külön él és minden kiadását maga fizeti (rezsi,étel,ruházkodás,szépségápolás stb.). "Mennyit költ" ezen azt értem hogy közös programok, étterem cukrászda,ajándék vagy bármi más amit a nőnek szán. Olyan dolgok amit a nő is kitudni fizetni magának, de a férfi kifizeti "ajándékként".

2015. okt. 21. 14:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
46%
Lehet hogy az első válaszoló csak 23 éves, mégis képes önállóan eldönteni hogy mennyi pénzt költsön a barátnőjére... Veled ellentétben. :)
2015. okt. 21. 14:57
 12/15 anonim ***** válasza:
Szerintem havi 5-10 ezernél nem kell többet egy nőre költeni, feltéve, hogy nem kitartott. Néhány vacsora vagy kávé-, sütimeghívás, esetleg egy csokor virág, egyéb apróság.
2015. okt. 21. 15:01
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem tudom. Nálunk ha nálam vagyunk én vásárolok, én fizetem a kaját, ha nála akkor ő. Így is előfordult, hogy nálam voltunk de ő fizetett, de nem ez a jellemző. Barátom kb. kétszer annyit keres mint én. Ha elmegyünk valahova vagy "felezünk" (pl moziban, jegyet ő, kaját én, vagy koncerten jegyeket én piát ő), vagy ő fizet. Próbálom úgy csinálni, hogy amikor nekem sem megterhelő akkor felesbe fizetünk. Szinte mindenhová az én kocsimmal megyünk, benzinpénzt csak akkor felezünk ha vidékre utazunk családot látogatni. Amúgy sosem kérek benzinpénzt sem tőle, pedig sokszor fuvarozom ide oda őt is. Szívesen megteszem érte, szerintem ez alap.

Összegben olyan 20-30 ezer lehet kb. havonta.

2015. okt. 22. 17:02
 14/15 anonim ***** válasza:

A kaját közösen vesszük, és sokat vásárolok én! Igyekszem többet költeni erre mint ő! A lakása rezsijéhez inkább csak a téli időkben járulok hozzá. Sajnos nekem kicsi a jövedelmem! Ő kicsit jobban él mint én, de azt szeretné hogy mindig vele legyek! Szóval néha úgy érzem, ha nem is ki, de eltart! :-) Ha otthon élnék egyedül nagyon nagy szarban lennék! De ez nem az ő vagy az én problémám!

Magyarország jobban teljesít!

Csak a proli nem érzi meg soha!

2015. okt. 22. 17:16
 15/15 anonim ***** válasza:

Jaaaa....!

És csak semmi luxus!

2015. okt. 22. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!