Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek fer egy parkapcsolatban, hogy a ferfi otthon a kisujjat sem mozditja?
En 21 vagyok a volegenyem pedig 27. Egyutt lakunk. En marciustol kezdek ujra dolgozni, o viszont szinte minden nap reggel 6-tol este 5-6-ig dolgozik. Nyilvan szo nelkul fozok neki mindenfele finomsagot minden nap es elmosogatok es takaritok. Szeretek gondoskodni rola es becsulom amiert ennyit dolgozik ertunk. DE... Mi lesz ha en is ujra munkaba allok? Mit szoljal az olyan kijelenteseihez, hogy ez meg az a no dolga es, hogy milyen jo lesz majd ugy fogunk mindig elni, hogy o megmondja mit akar enni mire hazaer en meg megcsinalom. Amikor rakerdezek, hogy most viccel vagy mi van, mert nem tudok kiigazodni rajta, hogy most komolyan gondolja, hogy en majd munka utan is minden egyes nap az o utasitasait fogom vegrehajtani itthon, mint egy robot?! Akkor nevetve valaszol, hogy nem viccel ez igy van...
Most pl. Beteg vagyok hoemelkedessel, tegnap is foztem neki mire hazaert. Mivel ebben az uj lakasban 2 db tanyerunk van egyelore, mondtam, hogyha ker palacsintat oblitse mar el azt a tanyert amirol evett amig en is megeszem az enyemet. Erre kikerekedett a szeme es odebb tolta a tanyerjat... En nem akarom, hogy hozzam vagja majd egyszer, hogy nem tudok fenntartani egy haztartast, egyszer ketszer igy is megkaptam, hogy lusta vagyok, pedig azert tenyleg mindent megcsinalok szerintem. Nem akarom, hogy ilyen alarendeltkent tekintsen ram. Szerintetek?
"Nem akarom, hogy ilyen alarendeltkent tekintsen ram."
Ezzel kicsit elkéstél, mert már úgy tekint rád.
Hát ez a palacsintás szitu nálam kivágta volna a biztosítékot, az biztos.
Érzékeny téma ez nekem, mert otthon én mindig azt láttam, hogy anyukám ellátja a háztartást, mos, főz, takarít, nevel minket, apám meg döglik a TV előtt, és soha a kezében porszívót nem fogott. Emiatt ez a berögződés nálam is megmaradt, minden pasimat körbeugráltam, "elkapattam".
Aztán elhatároztam, hogy ezt nem, mert oké, most még munka mellett is megcsinálod, ketten vagytok, nem nagy a háztartás, na de mi lesz, ha lesz 2-3 gyerek is? Ne hidd, hogy velük bármiben is segíteni fog. :(
A mostani párommal mindent együtt csinálunk, mosás, főzés, takarításban mindig kiveszi a részét, mert évekig élt egyedül, önállósodott, nem anyuci szoknyája mellől jött. Amikor nem volt munkája, akkor nekem szinte semmi dolgom nem volt itthon, mert ő is úgy gondolta, hogy ez a minimum, amivel hozzájárulhat a KÖZÖS életünkhöz.
Én kétszer meggondolnám az esküvőt (írod, hogy a vőlegényed), és mindenképp leülnék vele beszélni, ultimátumot adni.
ez a nő sorsa,anya akarsz lenni vagy semmirekellő rib**anc? vissza a konyhába mindenki aki családanya akar lenni egyszer egy büszke apa mellett :)
vagy ne merje annak nevezni magát.
Igen bele! De csak ha te ezt eltűröd és hagyod. Hallgatás beleegyezés ugye.
A tiszteletet kiérdemlik, nem alanyi jogon osztogatják, pont úgy ahogyan a szabadságot, és megbecsülést.
Ha ezt te eltűröd kvázi belefér. Nálatok. Nálunk például nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!