Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezek túl nagy elvárások párkeresésbe?
Figyelt kérdés
Én egy olyan lányra vágyok aki külsőre:szemüveges,hajszín az mindegy,csak természetes legyen,alkatra ne legyen túl vékony,se túlsúlyos,lehet megvetni,de nekem az átlagos testalkatú lányok jönnek be,persze ha van rajta egy kis husi az nem zavar,mert soknak jól áll,de végleteket nem szeretem.Belsőre:kedves,aranyos,ha kicsit esetlen-ügyetlen az nem zavar,az se zavar ha picit félénk,de legyen őszinte.Haverok szerint ezek nagy elvárások,és azért nem találtam még pát,de szerintem nem számítanak ezek nagy elvárásnak alapvetően,bár mondjuk amit leírtam inkább ideál.2017. szept. 28. 11:30
11/11 anonim válasza:
Jaj de jó akkor neked nem kell mosni főzni takarítani! :D Imádni fognak a nők. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!