Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezek túl nagy elvárások párkeresésbe?
Figyelt kérdés
Én egy olyan lányra vágyok aki külsőre:szemüveges,hajszín az mindegy,csak természetes legyen,alkatra ne legyen túl vékony,se túlsúlyos,lehet megvetni,de nekem az átlagos testalkatú lányok jönnek be,persze ha van rajta egy kis husi az nem zavar,mert soknak jól áll,de végleteket nem szeretem.Belsőre:kedves,aranyos,ha kicsit esetlen-ügyetlen az nem zavar,az se zavar ha picit félénk,de legyen őszinte.Haverok szerint ezek nagy elvárások,és azért nem találtam még pát,de szerintem nem számítanak ezek nagy elvárásnak alapvetően,bár mondjuk amit leírtam inkább ideál.2017. szept. 28. 11:30
1/11 anonim válasza:
Hát ilyenből van elég, és szerintem ez nem nagy elvárás, bár általában ezek a lánykák szentül hiszik, hogy ők aztán az álompasinál lejjebb nem adják, szóval szerintem részedről ezek nem nagy elvárások, szerintem leírtál egy átlagos lányt( amilyen kellene legyen) :P
2/11 anonim válasza:
Szemüveges lányként kérdezem hogy miért pont a szemüveg? 😁😁 Elég idegesítő tud lenni.. Egyébként nem nagy elvárások, sőt sztem egy picit 'felületesek'...
3/11 anonim válasza:
Nem brutális elvárások ezek, köztük is van talán akinek te vagy az "elvárása". Találd meg ő(ke)t!
Haverjaidra meg ne hallgass a mentalitásuk a kocsmába való.
4/11 anonim válasza:
A kérdés elején vártam valami extrém elvárást, de semmi. Ezek tényleg nem nagy elvárások, rengeteg ilyen csaj van.
5/11 A kérdező kommentje:
2-es lehet te utálod a szemcsid,de egy lánynak valamiért baromi jól tud állni,én is szemüveges vagyok,de én nem hordom mert túl komolynak látszom tőle :D
2017. szept. 28. 11:54
6/11 anonim válasza:
Nem nagy elvàràsok de lehet a haverjaidnak a plàza cica tipusúak jönnek be .Egyêpként meg lehet az is a dologban hogy a haverjaid eleve nem örülnének ha egy ijen lànyt fognàl ki mert nem illik bele az ők izlésükbe és inkább a cicababa csajokkal szeretnének lógni meg tetszelegni.Sajnos egyre több a mű nő de nem is csoda .
7/11 anonim válasza:
Rám lenne a leírás, de szemüveggel sajnos nem szolgálhatok :D
8/11 A kérdező kommentje:
Az nem feltétel,de nem hátrány :D
2017. szept. 28. 14:32
9/11 anonim válasza:
Nem utálom a szemüvegem, de kb 2 hónapja hogy van és még nem szoktam hozzá szerintem :DD Se csókolózni, se teázni nem lehet benne :DD
/vagy csak nekem nem megy.../
10/11 A kérdező kommentje:
Hehe,csókolózni tény hogy fura lehet miatta :D
2017. szept. 29. 07:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!