Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális üzenetre nem válaszoltok, de anyázós, szexelős kérdésre igen, hogyis van ez?
Figyelt kérdés
kipróbáltam... 10-ből 10 lány nem válaszol normális levélre
De majdnem minden második reagál az anyázásra, vagyhogyha dugásról beszélnék vele. Persze mind elzavar, de mégis...
miért is van ez???
2017. szept. 27. 20:07
11/17 anonim válasza:
ebből eléggé egyértelmű a tanulság.
a normális üzeneted nem normális,hanem unalmas,valószínűleg flörttől és vicctől mentes,gyaníthatóan megfelelési kényszer szaga is van.
a sértés pedig szög egyenes,megmozgatja az adrenalint és megfelelési kényszertől mentes.
szóval a kettő közé találj be és tiéd is a nő figyelme.
12/17 anonim válasza:
Azért valami konkrétumot írjál már, hogy mégis mit írtál nekik. Mert ahogy előttem is írták, ismerkedős "szia? mizujs?" típusú üzenetekre nem fogunk ismeretlennek válaszolni. Főleg aki kapcsolatban van.
13/17 TTP80 válasza:
És aki kapcsolatban van, miért van fent a társkeresőn? Hm...
14/17 anonim válasza:
Arról szó sem volt, hogy a kérdező társkeresőn írta volna ezeket. Nekem egyből a facebook ugrott be.
15/17 anonim válasza:
Én facebookon semmi ismerkedős üzenetre nem válaszolok. Ha bunkó, ha kedves stílusú a levél. Ennyi.
16/17 anonim válasza:
Én úgy értelmeztem hogy itt az oldalon küldött üzenetről van szó :D
Valóban leírhatná milyen portálon szedte a kérdező a tapasztalatait.
17/17 anonim válasza:
Szerintem is a gyakorira gondolt, más eszembe se jutott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!