Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha jópár csajjal beszélgettem, megadták a fb-jukat, de bejelölés után alig pár üzenetre válaszolnak, ha elhívom találkozni őket írják h más programra mennek, akkor mi lehet a baj?
A probléma az, hogy nyilván a társkeresőre csak a legjobb képeidet teszed fel, facebookon meg akadnak azért előnytelenebb fotók rólad, amiket elkerülhetetlenül meg fog nézni.
Két dolgot tehetsz:
a) megkéred egy csaj haverodat (ha van) vagy ráírsz egy random csajra az ismerőseid közül, hogy segítsen neked szelektálni. Az összes fos kép -> kuka.
b) ezeket a szarabb képeket úgy állítod be, hogy csak ismerősök láthassák, a csajt meg nem jelölöd be. Lehet ám olyat is, hogy csak írsz neki, de nem vagytok ismerősök.
Amikor én Tinderezek vagy csak dumálgatok anotalkon, akkor van, akivel eljutunk Facebook-ig. Ha előtte nem láttam és nem tetszik, akkor értelemszerűen nem akarok vele járni, de adtam egy esélyt, hátha bejön. Tinderen, akikkel csevegek, ők bejönnek külsőleg, de lehet, hogy a személyiségük mégse annyira, hogy pár napnál többet akarjak velük beszélni. Vagy pedig jön egy jobb :) Vagy elrontják azzal, hogy azonnal elhívnak randizni, amit én személy szerint utálok. :D Vagy úgy érzem, ők csak néha rám írnak, ha unatkoznak, de amúgy lesz.arnak.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!