Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy lányt elégé meg kedveltem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lányt elégé meg kedveltem tegnap beszélgettem vele pár napja meg bántottam?

Figyelt kérdés

elégé meg kedveltem tegnap beszélgettem vele pár napja meg bántottam és bocsánatot kértem amire azt írta hogy nem vagyok a pasija ezért nem tudja meg változtatni a véleményemet de én rá kérdeztem hogy lehet e azon változtatni hogy nem vagyok a pasija erre azt irta hogy igen és küzdjek érte?

én ezt írtam neki még ma de nem válaszolt rá

Hat akkor legyen kuzdeni fogok ahogy csak tudok !! Nem vagyok se gazdag se esztetikailag elonyos de amim van azt szivesen megosztom veled kuzdok

hogy tovább ?

2016. máj. 27. 17:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Fuss neki Mégegyszer!
2016. máj. 27. 17:40
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csak néha nem érti a lány, hogy mit szeretnél kifejezni...

Vagyunk még ezzel így páran!

2016. máj. 27. 17:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Rajottem h a kommentek miatt jarok ide.Koszi #2es:))))))
2016. máj. 27. 19:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Bocs kérdező, de ez nagyon gáz volt.. Sok sorozatot nézel?
2016. máj. 27. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!