Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Beszélgettem vele, írjak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beszélgettem vele, írjak neki? Nem tudom hogy hol talákozok vele újra.

Figyelt kérdés
Beszélgettem egy lánnyal, mosolygott, randizni nem hívtam el, csak mondtam hogy mennyire szimpatikus stb. zenéről beszélgettünk. Randira nem hívtam el. FB-n írjak rá? Nem tudom hol találkozok vele legközelebb.Az a baj h hátul röhögtek a nálam 4 évvel fiatalbb szuz faszok és engem is hülyének nézhetett....
2016. ápr. 7. 18:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Írj neki, azt meg, hogy mások mit gondolnak sz*rd le. Ne szalassz el egy jó lehetőséget :)
2016. ápr. 7. 19:26
 2/3 A kérdező kommentje:
Óhh én leszarom mit gondolnak mások, egyébként is visszaadtam nekik azt... Beszélgettem mindkettő kiszemeltjével akihez nem szóltak hozzá..2 percet beszéltünk, én nem szeretek fb-n írogatni, de nem tudom mit tegyek most.
2016. ápr. 7. 19:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok amúgy? Mondtam, ne hagyd ki az ilyen lehetőségeket, beszélgess vele Facebookon, aztán hívd el valahova, sétálni-beszélgetni mondjuk. Ne gondold túl a helyzetet, próba, szerencse. Én is szalasztottam el ilyen lehetőségeket sulis koromban sajnos, te ne tedd meg!
2016. ápr. 7. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!