Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek hogyan kellene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogyan kellene megkeresnem azt a nőt akivel ma beszélgettem kicsit és a tökéletes ideálom volt?

Figyelt kérdés

Munka után láttam a KöKi-nél, a barátnőjével egy dohányboltból jöttek ki éppen, odamentem hozzájuk, beszélgettünk pár percig. Bemutatkoztunk, mondta, Szandinak hívják, elkértem a számát, de azt mondta már barátja, sőt inkább élettársa van. :((

Persze tudom, felesleges az egész, de lehet nem is tudja mennyire megfogott, talán csak azt hitte, egy újabb kanos pasi vagyok. Szeretnék még beszélgetni vele, ha csak virtuálisan ám legyen. Persze több mint valószínű, hogy abszolút nem vagyok az esete, tényleg olyan volt aki minden ujjára 100 pasit kap. Úgy 17-18-nak nézett ki és mondta, hogy 27 éves, szinte elképedtem. :O

Számomra maga a megtestesült álom. Picivel alacsonyabb volt mint én, fantasztikus test (tényleg tökéletes fenék :O), rövid, alig nyakik érő világosszőke haj, kerek arc, csillogó kék szemek és a legbájosabb, legtüneményesebb mosoly amit valaha láttam.

Biztosara veszem, hogy hónapokig a hatása alatt leszek, de jó lenne előrelépni a dologban, akár egy picit lépést is.

Valami tipp hogyan kellene keresnem ennyi infó alapján (ami ugye semmi kb...)?

2015. nov. 10. 21:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Látod a féjszbukot is b**aszhatod, legalább az iwiw-nek régen normális volt a keresője....szerintem ez veszett fejsze nyele
2015. nov. 10. 21:04
 2/13 opened paradise ***** válasza:
100%

Ha ezt mondta,akkor jobban jársz,ha elfelejted...

Esetleg bemehetsz a dohányboltba és ott megkérdezheted,hátha sűrűn járnak oda. Ha igen,hagysz neki ott egy levelet.

2015. nov. 10. 21:07
 3/13 opened paradise ***** válasza:
Vagy lekéred a biztonsági kamera felvételeit és kiplakátolod a városban :D
2015. nov. 10. 21:09
 4/13 anonim ***** válasza:
Majdnem illik a leírásod egy ismerősömre, csak mikor legutóbb láttam, más volt a haja (igaz, azt befesthette), a szemszínét viszont nem tudom. :-)
2015. nov. 10. 21:09
 5/13 anonim ***** válasza:

" de azt mondta már barátja, sőt inkább élettársa van" - szépen lekoptattak Attis...

Hagynod kéne a francba, mert ez már egy elvesztett küldetés. Csak az időd menne feleslegesen.

2015. nov. 10. 21:10
 6/13 anonim ***** válasza:
89%

Csak azt tudom mondani, amit opened paradise.

Kivéve a plakátolást, mert az egy kicsit combos. :D

2015. nov. 10. 21:11
 7/13 anonim ***** válasza:
Ez a barátom van szöveg elég egyértelmű nem. Én tiszteletben tartanám.
2015. nov. 10. 21:16
 8/13 anonim ***** válasza:
25%

Érdekes, ha van élettársa, akkor csak szerintem gáz, hogy megadja a számát más férfiaknak?

És természetesen a fenék a legfontosabb... ennyit a pasikról (ismét).

2015. nov. 10. 21:17
 9/13 anonim ***** válasza:

Kár, hogyha nincs akkor is azt szokták mondani, hogy van amolyan "joker-hazugság" ez.

2015. nov. 10. 21:25
 10/13 opened paradise ***** válasza:

8-as

Segítek:

Ha meg is adta volna,akkor keresné most itt őt/kérne hozzá segítséget most a kérdező?

2015. nov. 10. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!