Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap beszélgettem Párommal, valahogy szóba jött, h vajon együtt fogunk-e megöregedni?
Erre azt válaszolta,hogy lehet eljön az az idő, hogy ne akarunk egymással lenni.Ne értsem félre szeret, de sose lehet tudni.Nem arra kell koncentrálni ami később lesz,hanem arra , hogy most itt vagyunk egymásnak.
Jelzem nagyon, sok próbán mentünk keresztül, mire egymásra leltünk.Ez most tökre elszomorít pedig szeretem... nagyon :) Van rá esély h együtt maradunk-e v sem?
Csak rajtatok múlik. Nem azt mondta, hogy nem kizárt, de ilyen az élet. Szerintem van rá esély :)
Mindenesetre ne szomorkodj, ez egy igaz válasz volt és valószínűleg szeret.
ezen ne agyalj,viszont ne adj okot ,hogy ne
de akár valamelyikőtök meg is halhat
nem jó az ilyenen rágódni
Minden csak kettőtökön múlik.
Viszont teljesen egyetértek a párod azon mondatrészével, hogy ne a jövővel foglalkozz, amit nem ismersz és bizonytalan, hanem a jelennel, amiben most vagy. És most boldog vagy!! :) És ez a lényeg. :)
Hiszen, nem a jövőben élünk, hanem a JELENBEN!! :)
MOST! :)
Sok boldogságot Nektek! :)
Ezért nem szoktam ezt nagyon szóba hozni, ha mégis, én mindig azt mondogatom, hogy együtt fogunk megöregedni meg minden. Közbe persze ugyanúgy gondolom mint a barátod.
Sőt én most 20 éves vagyok... Ha őszinte akarok lenni.. Nem igazán akarom még megismerni azt a lányt akivel az életem hátralévő részét eltöltöm(fiatal vagyok én ehhez még :D ).
De a barátodnak abban is igaza van, hogy most kell örüljetek egymásnak, aztán ha úgy adódik, hogy tényleg egymás mellett öregedtek meg, majd idős korotokban is örültök egymásnak és kész :)
sztem ez reális és őszinte. Sztem kár ennyire hosszú távú ígéreteket tenni. Vhogy olyan őszintétlen:(
Én úgy szoktam mondani a h semmire nincs garancia, de míg együtt vagyunk és szeretjük egymást, azt tisztességgel tegyük. Én szeretnék már megnyugodni h megvan életem párja, de az sajnos csak az életem végén fog kiderülni :(
Szerencsére az urammal erről teljesen hasonlóképpen vélekedünk.
Pl az esküvő/gyermek kérdést is csak vélemény szinten beszéltük meg, a többit majd akkor ha tényleg van értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!