Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Samanta :) kérdése:
Tegnap este elég kihívóan beszélgettem egy fiúval, de csak facebookon, viszont meg kéne írnom neki hogy én nem ilyen vagyok, hogyan?
Figyelt kérdés
Tegnap este kicsit szétcsaptam magam, és bejelölt ez a fiú, visszajelöltem, rámírt, és eléggé érdekes ma visszaolvasni hogy mikről is beszélgettünk. Nem igazán intim témákról, csak a fiú eléggé szeretethiányos úgy vettem észre, és elég furi nekem így másnap. Meg kéne írnom neki hogy ezt hagyjuk inkább, csak nem akarok bunkó lenni, az esti beszélgetés után meg pláne érteni sem fogja mi a bajom.
Főleg hogy ez másik fiú miatt piáltam be rendesen...
A kategória miatt bocsi, de ez kb sehová nem tartozik ahogy láttam:'D
18/L
2015. okt. 31. 18:45
1/1 anonim válasza:
Nem értem! Amit ide írtál, azt megírod neki is. Ennyi! Úgyse fogja fel majd, mindegy, hogy mit írsz, de ez jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!