Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baratom azt hiszi hogy tegnap este megcsaltam es lefekudtem az egyik haverjaval de ez nem igaz most mit csinaljak? 16L
Tegnap este bulizni voltam es kicsit tobbet ittam a kelletenel es tancolgattam a haverjaval aki elkezdett fogdosni persze en ezt nem hagytam es elmentem tole. O pedig utanam jott es mondta h ulljek az olebe de nem ultem es hogy menjek el vele setalni igeri nem banom meg nagyon jo de nem mentem mert tudtam h mit akar meg hat amugy is baratom van..
Es most a baratom azt hiszi h lefekudtem a haverjal mert o teljesen mashogy mondta el neki a dolgokat mint ahogy tortent es nekem nem hisz mert bevoltam rugva...mit tegyek segitsetek!
Semmit.
Várj,de ne mondj semmit,ha kérdi csak az igazat mondod,de abszolút nyugodt hangnemben.
Heló!
Csak azt mondhatod, amit eddig is. Ittál, igen. De nem csaltad meg, a barátja egy mocskos disznó módjára viselkedett, de téged nem érdekelt.
Én ahelyedben beszélnék a gyökér gyerekkel ,aki rádmászott, úgy ,hogy cska ti vagytok, hogy miért hazudik, és felvenném valamivel a hangot - máratelefon is elég erre. Ha elszólj magát, máris bocsnánatot kérhet a párod - lesz is miért -, ezt a férget meg rendezze le afrancba.
Ezt megprobalom :)
Csak az a baj hogy a baratom latni se akar :( azt mondta h ne is menjek hozzajuk soha tobbet mert el hanyja magat... :( a masik meg h a faluba ahol lakik ez a retek haverja elmondta mar mindenkinek szinte...hogy setalok en ezek utan ott az utcan hogy mindenki ugy tudja h a legjobb haverjaval megcsaltam? :/
Szerintem hozz ossze egy talalkozot, ahol mind a harman ott vagytok. Mondja a szemedbe, ne a hatad mogott terjessze.
Ha ekkora arca van, hogy egy amugy reszeg lany visszautasitasat ilyen infantilis modon bosszulja meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!