Batyi17 kérdése:
Ketsegbe vagyok esve tegnap este lefekudtem a baratnommel es neki ezvolt az elso. Semmi gond nemvolt vedekeztunk meg minden ilyesmi. Viszont azota faj a hasa es a dolgok odalent. Ez normalis?
Figyelt kérdés
2014. jan. 1. 19:26
2/9 anonim válasza:
Dolgok odalent? Jó helyre dugtad?
3/9 A kérdező kommentje:
Igen, jo helyre
2014. jan. 1. 19:31
4/9 anonim válasza:
ez elő szokott fordulni, van olyan is, akinek napokig fáj az első után
5/9 A kérdező kommentje:
Szoval ne parazzak emiatt?
2014. jan. 1. 19:38
6/9 Moszuke válasza:
valszeg beteg lett. vmien húgyúti vagy egyéb fertőzés, gomba, vírus, baktérium, miegymás.
a párod menjen nő dokihoz és amit ott felírnak neki kúpot és gyógyszert annak írd fel a neveit.
majd menj el te a háziorvoshoz és mondd meg neki, hogy a párod puncija beteg lett és ezeket a dolgokat kapta rá a nődokitól és azt szeretnéd kérdezni, hogy neked kell-e valamilyen gyógyszert szedned.
mert könnyen lehet, hogy ilyen esetekben a pasi tünetmentes betegség hordozó. és ha a lány ki is gyógyul a sok kúppal meg gyógyszerrel, vissza fog fertőződni ha a pasi nem kezelteti magát.
ne szarjál be ez általában 1 szem valami gombaölő azt kész.
és amíg tart a kúra akár neked akár neki, addig semmi kontaktus!
7/9 anonim válasza:
No para. Olyan izmokat feszegettél, amiknek eddig semmi dolguk nem volt, plusz felszabadult pár hormon... Full természetes.
8/9 anonim válasza:
első után nekem is 3 napig fájt a hasam is, meg "odalent" is, pedig a párom óvatos volt. ez szerintem teljesen normális.
9/9 anonim válasza:
Moszuke-vel egyet értek volt már nekem is ilyenem és fájt a hasam is meg mikor pisiltem csipet meg szúródott odalent. Ha ezek fenn állnak csak sima felfázás is lehet nem biztos hogy pont az miatt jött ki neki. Ha fáj ahogy pisil meg a hasa is fáj egész végig meg mikor pisil szúr és mindig azt érzi hogy pisilnie kell akkor mennyen el a házi orvosához és írasson Nolicint magának az egy órán belül helyre hozza. Én erre a gyógyszerre esküszöm. Ha más tünetei vannak akkor nőgyógyászhoz mennyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!