Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Baratom azt hiszi hogy tegnap...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baratom azt hiszi hogy tegnap este megcsaltam es lefekudtem az egyik haverjaval de ez nem igaz most mit csinaljak? 16L

Figyelt kérdés

Tegnap este bulizni voltam es kicsit tobbet ittam a kelletenel es tancolgattam a haverjaval aki elkezdett fogdosni persze en ezt nem hagytam es elmentem tole. O pedig utanam jott es mondta h ulljek az olebe de nem ultem es hogy menjek el vele setalni igeri nem banom meg nagyon jo de nem mentem mert tudtam h mit akar meg hat amugy is baratom van..

Es most a baratom azt hiszi h lefekudtem a haverjal mert o teljesen mashogy mondta el neki a dolgokat mint ahogy tortent es nekem nem hisz mert bevoltam rugva...mit tegyek segitsetek!

2015. aug. 16. 10:21
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
+1 utolsó.
2015. aug. 16. 15:25
 22/28 A kérdező kommentje:

Hat pedig szo nelkul turi..nem is ertem mit akarok tole komolyan -.-" szeretem de amit csinalnak nagyon szanalmas...probaltam osszehozni egy harmas talit de egyik se akar latni.....

Hat o akkor eppen otthon aludt :/

2015. aug. 16. 16:39
 23/28 anonim ***** válasza:
Most már majdnem 1000% hogy összejátszottak... -.-
2015. aug. 16. 18:19
 24/28 A kérdező kommentje:
Mar az
2015. aug. 16. 18:21
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Csak a havernak elmaradt a bónusz dugás.
2015. aug. 16. 19:36
 26/28 A kérdező kommentje:

Attol mert tobbet ittam nem fekszek ossze mindenkivel..foleg ugy h van baratom en nem a haverjaval bar amugy se...

En most teljesen osszetortem....

2015. aug. 16. 22:09
 27/28 anonim ***** válasza:
Mondd azt, hogy igen, nagyon sajnálod, történt valami, hiába ellenkeztél, az a disznó megerőszakolt, és fel fogod jelenteni. Hamar el fog szállni a bátorsága.
2015. aug. 17. 09:28
 28/28 anonim ***** válasza:

Vagy terjeszd azt, hogy te ellenkeztél, ha volt is valami, azt te biztos nem akartad, csak be voltál nyomva, így nem tudtál eléggé magadról. Így legalább a hamis vádaskodás nem áll fenn.

Amúgy meg felejtsd el mindkettőjüket, nagy lúzerek lesznek, idővel a nők utálni fogják őket, mint a sz a r t.

2015. aug. 17. 09:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!