Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Baratom azt hiszi hogy tegnap...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baratom azt hiszi hogy tegnap este megcsaltam es lefekudtem az egyik haverjaval de ez nem igaz most mit csinaljak? 16L

Figyelt kérdés

Tegnap este bulizni voltam es kicsit tobbet ittam a kelletenel es tancolgattam a haverjaval aki elkezdett fogdosni persze en ezt nem hagytam es elmentem tole. O pedig utanam jott es mondta h ulljek az olebe de nem ultem es hogy menjek el vele setalni igeri nem banom meg nagyon jo de nem mentem mert tudtam h mit akar meg hat amugy is baratom van..

Es most a baratom azt hiszi h lefekudtem a haverjal mert o teljesen mashogy mondta el neki a dolgokat mint ahogy tortent es nekem nem hisz mert bevoltam rugva...mit tegyek segitsetek!

2015. aug. 16. 10:21
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy ez csak egy színjáték, amit ők ketten előre megbeszéltek, mert a barátod gyáva volt szakítani?
2015. aug. 16. 11:37
 12/28 anonim ***** válasza:
És a drága haverjával most milyen a kapcsolata? Én a helyében inkább rá haragudnék - részeg voltál, (szerinte) befolyásolható, ő meg kapott az alkalmon, és még ő van besértődve, hogy nem hagytad magad. Ennyi erővel meg is erőszakolhatott volna.
2015. aug. 16. 11:44
 13/28 anonim ***** válasza:
De kajak ha most belegondolsz: Ha a barátod csal meg téged a baratnőddel, akkor szerintem koránt sem marad jó viszonyod a csajjal, nem? Írásodból pedig az derül ki, hogy a 2 srác ugyan úgy haverok maradtak.
2015. aug. 16. 11:58
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Így van, úgy kellett volna történnie, ahogy az Utolsó Cserksézben is:

- Fej vagy gyomor?

- Mióta vagyunk haverok?

- Csak voltunk amíg meg nem kefélted.

2015. aug. 16. 12:25
 15/28 A kérdező kommentje:
Ugyan olyan jo haverok..hat en biztos megtepnem a csajt ha megtudnam...
2015. aug. 16. 12:46
 16/28 anonim ***** válasza:
Még mindig jóban vannak. Ajajajj, itt nagyon sántít valami...
2015. aug. 16. 12:50
 17/28 A kérdező kommentje:
Hat elege...de szerinte en egy k*rv@ vagyok..
2015. aug. 16. 13:15
 18/28 anonim ***** válasza:
Ő meg egy puhapöts, ha szó nélkül tűri hogy a "haverja" rástartoljon a csajára
2015. aug. 16. 15:13
 19/28 anonim ***** válasza:
És ott sincs. Tényleg, ő hol volt akkor?
2015. aug. 16. 15:22
 20/28 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozzál vele, ha lecar ,nem ér annyit, hogy kapkodjál utána meg pitizzél nála, hogy visszafogadjon. Legyél kemény! Majd az idő megoldja, nincs szükséged a bocsánatára, mivel el sem követtél semmit. Ha meg nem kíváncsi rád, akkor te se legyél őrá, meg az ő véleményére. Tudom, hogy nehéz, de töröld ki nyugodtan még az emlékét is az életedből. Mintha nem létezne. Nem fognak ilyenek tönkretenni idegileg. Nem hagyhatod, tovább tudsz lépni rajta. Menni fog, hagyjad csak a múltban, és mindig a jelen számít, ne rágódj rajta!
2015. aug. 16. 15:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!